Categorii
Arhiva Optimism

SuperBlog 2012 la final: Mnealui a ieșit învingător

superblog-2012-mnealui-christi-loc-1Prin 2010 câștigam locul 1 la SuperBlog 2010 și plecam acasă cu un voucher de 2500 de dolari. Anul acesta, Mnealui a luat locul I la SuperBlog 2012. El observase evoluția mea de-a lungul concursului și m-a sprijinit în tot ce am făcut.

Anul acesta a dovedit că știe artă, asta tocmai pentru că probele lui au fost toate o poezie, la propriu. E nevoie de un efort foarte mare să faci toate probele în același stil și să ai subiecte tehnice în versuri. La Mneaului am văzut pentru prima dată în viața mea așa ceva. Unicitatea a câștigat din nou la SuperBlog.

După două luni, octombrie și noiembrie, în care s-au războit cu 28 de probe finaliștii se pot bucura că au mai învățat câte ceva: perseverența, originalitatea și munca multă pot aduce multe beneficii. Am urmărit cu interes discuțiile de pe Facebook și am văzut că participanții erau foarte implicați în concurs. Nu pot decât să le zic felicitări celor 88 de finaliști de la SuperBlog 2012 (pdf), care au făcut toate probele indiferent de poziția ocupată.

Tuturor le dedic melodia de mai jos:

Felicitări tuturor și mai ales lui Mnealui. Pe minse SuperBlog 2010 m-a ajutat să îmi canalizez mai multă energie în direcția bloggingului și de acolo încolo am avut numai drum ascendent. Acum am blogul acesta, personal, și încă două Tehgeektive.com și tehnocultura.com de care sunt foarte mândru. Așadar, mulțumesc și eu SuperBlog, sponsorilor și partenerilor acestei competiții naționale de blogging.

Sponsori SuperBlog 2012 au fost: Toyota, real, Oktal, Nemira, Azerty, SpringShop, LuxuryGifts, Edimax, Coty, Delaco, NH Hoteles, TMI, Borealy, Aventuria și Mediadot.

Parteneri media SuperBlog 2012: Radio Lynx, Trilulilu, Connect, Photo Magazine, PRWave, 121.ro, Robintel, acest blog- Obisnuit.eu, Money Watch, Arena IT și Jurnal Lifestyle.

6 răspunsuri la “SuperBlog 2012 la final: Mnealui a ieșit învingător”

Mnealui este castigatorul de anul acesta la Super Blog 2012 | Haotik.rospune:

[…] am aflat de la Manu ca Mnealui este finalistul competitiei, m-am bucurat foarte tare sa aud asta, nu am idee care era […]

Multumesc mult, Manuel. Sa stii ca de la tine mi se trage si pentru asta iti multumesc inca o data! Restul, vorbim la Gala.

Sa ne vedem cu bine, superblogger 😀

Felicitări amândoura! Faceți o treaba foarte bună și pasiunea transpare. 🙂

Manuel, noi iti multumim ca ne-ai ramas alaturi ca partener media si, iata, acum si ca juriu pentru sponsorul SpringShop 🙂 Sa ne citim sanatosi in continuare!

Mersi de vizita. Relatiile se fac in timp si sper sa continue multi ani de acum incolo 😀 Succes in continuare si voua!