Categorii
Arhiva Blogging Optimism

Ultima șansă să participi la SuperBlog 2011

imagine-superblog-2011-christian-herzugExact, mai sunt trei zile în care te poți înscrie la concursul care mi-a făcut botezul în blogosferă. Cu ce m-am ales anul trecut? Cu locul întâi (cupon de cumpărături de 2500$) și cu multe lecții învățate la SuperBlog 2010.

Anul acesta te poți înscrie până la 1 octombrie pentru SuperBlog 2011. E gratuit să participi și condiția principală este să ai blog și să ai domiciliul în România. Concursul va avea 30 de probe răspândite pe perioada 1 octombrie 2011 – 1 decembrie 2011 și constă în scrierea de articole pe teme date de sponsori.

Dacă prin nu știu ce minune nu ai reușit să te înscrii până la 1 octombrie mai ai șansa să te înscrii până pe 15 octombrie 2011, dar vei fi penalizat pentru perioada 7 octombrie – ziua de înscriere (-1 punct pe zi). Plus că oricum va trebui să faci toate probele. Așa că e mai bine să începi de la început.

Ca să afli câteva sfaturi legate de concursul de anul acesta te invit să citești interviul dat lui Tudor. Va fi interesant și vei fi pus la grele încercări, dar merită. 😀 Te vei alege cu lecții noi, cu prieteni, vei avea șansa să atragi atenția asupra ta și să mergi acasă și cu un premiu consistent, dacă ai muncit suficient de mult.

Ce trebuie să faci ca să participi? Nimic mai simplu. Citește mai jos:

  1. citește regulamentul de participare [citește aici regulamentul SuperBlog2011].
  2. anunță partipciparea la concurs printr-un articol pe blogul tău.
  3. completează formularul de înscriere [clic aici].

În caz că te întrebi sigla SuperBlog 2011 publicată aici este una neoficială, fiind modificată din cea de anul trecut de către Mnealui, care participă și el anul acesta. Tuturor participanților le urez succes. Cei care mi-au fost aproape știu cum a fost așa că sunt gata de luptă.

SuperBlog este un concurs sponsorizat de ASUS, Toyota, real,- Hypermarket, Autonom, Oktal.ro, Borealy, Edimax, AMD, Aventuria.ro și NH Hotels.

Anul acesta am onoarea să fiu partener media alături de TVR – Zon@ IT, RadioLynx, Connect, Photo Magazine, 121.ro, MediaLOOK, PRwave, MoneyWatch.ro și LexaVerzes.ro

Și, așa cum este frumos, menționez aici organizatorii: PCNews și SwissPlan.biz, cu sprijinul RACK.

Înscrie-te cât mai e timp. Să auzim de bine!

22 de răspunsuri la “Ultima șansă să participi la SuperBlog 2011”

Am castigat odata, acum sa mai las si pe altii. Sunt partener media anul asta 😀

Faci cum crezi ca este mai bine. 😀

Citesc regulamentul manuel 🙂
Ma gandesc sa particip si eu, sa vad ce trebuie sa fac :))

Ai mult de lucru, dar cred ca esti obisnuit sa scrii mult 😀

EH, atata bai sa fie – scrisul.

Modul de redactare o sa ma faca diferita fata de restu … sa vedem ce o sa fie 🙂

app. pe mess ti-am lasat o intrebare 😀

Stii ca intru rar pe mess. Mai bine mail 😀

[…] de SuperBlog – editia 2011. Ca sa fiu sincer, stiu de competitie de la prietenul brasovean Manuel Cheta care a castigat la editia trecuta locul 1. Cu siguranta nu voi reusi sa-l egalez insa precum am […]

Pe mine ma intereseaza mai mult provocarea de a reusi sa dau articolelor un anumit ton, sa nu schimb aerul blogului 😀 asta e focusul, asta si premiul, ca sa fim sinceri pana la capat 😉

Da, a trebuit sa fac ceva mutari in teren ca sa impac articolele de concurs cu blogul. Mi-a iesit dupa cum se pare 😀

M-am inscris printre primii. Sper sa nu si renunt tot asa. O sa incerc.

Ia-ti sacul cu lucrusoare in spate si trage 😛

M-as inscrie si eu, dar sincer nu crec ca am timp sa scriu articole cate vor aia:D Oricum, sunt curios sa vad cine o sa castige in categoria tehnologie

Nu e pe categorii. Nu conteaza despre ce scrii. La final ar putea ajunge si un blog de moda 😀

Acolo te treci in categorie pentru statistici, nu pentru jurizare. La Roblogfest se dau note pe categorie 😀 Acolo am luat locul doi anul asta pentru Cel mai popular blog.

Sper sa castig eu anul asta… daca esti partener media baga-mi si mie o pila:))