Categorii
Arhiva Optimism

Desperados în Brașov – liniște nu, ci doar nopți albe

desperados-in-brasov-petrecere-29-septembrie-2011-kasho-150x150Se zvonește în zonă că Desperados face petrecere în Kasho, pe 29 septembrie 2011, adică azi. Da, vin mai târziu cu știrea, dar de vreme ce nu merg zic totuși că se cuvine să spun câteva vorbe.

Da, nu merg pentru că am program flexibil de lucru, ceea ce însemnă să adesea mă prinde 2 noaptea la calculator. O obișnuiță nu tocmai sănătoasă, dar e cu rost, asta e sigur. 😀 Așadar, câțiva prieteni de-ai mei se duc să petreacă în seară la un pahar (sau o sută) de bere Desperados. Bere cu gust de Tequila, adică. Nu am apucat încă să beau una, dar sper că voi avea ocazia cât de curând, când mai eliberez calendarul de activiăți.

Băieții de la Desperados au și un concurs cu poze și tăguiri în care ai șansa să câștigi oarece beri, pentru că nu știu dacă se mai dau invitații VIP la ora asta 😀 Se pare că diseară vine ROA („Ne place, ne place, ne place, place place!”).

Eu am să fiu numai cu gândul acolo, dar le urez distracție mare lui Dani, Bloghiță, Nico, Cristi și Rivi. Să vă distrați și pentru mine, măi.

Petrecerea începe cu adevărat după ora 00:00 și se pare că va fi… exotică. Ai să vezi șerpi rapperi, asta după câteva beri bune. De ești prin zona Brașovului și ai chef de party nu ezita să dai pe la Kasho.

2 răspunsuri la “Desperados în Brașov – liniște nu, ci doar nopți albe”