Categorii
Arhiva Optimism

Muskoka din Canada – time-lapse -ul săptămânii

După ce mi-am recăpătat mult așteptatul internet a trebuit să trec frumușel prin cele 1500 de știri strânse în Reader. La 99,99% dintre ele le-am citit doar titlul și am trecut mai departe și totuși celelalte știri mi-au luat aproape o veșnicie. Bucuros să pot sta din nou pe net de acasă am dat de filmul time-lapse de mai jos.

Este un film relaxant și numai potrivit pentru ziua de azi. A fost filmat în Muskoka Cottage County, Ontario, Canada, loc numit de National Geografic ca fiind cel mai bun loc de vizitat în vara lui 2011. Ontario a mai fost în atenția acestui blog când am scris despre acest time-lapse.

Ann Arbor, realizatoarea filmului zice în descrierea de aici că toate cadrele au fost filmate în zona unei cabane ridicate în anii 40, Arundel Lodge. Ann este și moderator la forumul The Timelapse.org, loc unde poți învăța despre această tehnică.

După ce vezi un asemenea film parcă îți dorești liniștea și izolarea de acolo.

Un lucru interesant ce mi l-a făcut internetul este că m-a pus în contact cu mai mulți oameni ca niciodată, dar în același timp m-a și izolat de ei. Bine cu ședintele Social Media Brașov sau cu ieșirile la o bere sau fotbal. 😀

Gustă din puținele momente de relaxare pe muzica lui Sigur Ros (Með Suð Í Eyrum )! Via [Slowmotion & Timelapse Theater].

Muskoka from MILapse on Vimeo.

2 răspunsuri la “Muskoka din Canada – time-lapse -ul săptămânii”

Frumos filmul, te face sa iti doresti sa simti atmosfera de acolo.

La cat de des ies din casa, in mod sigur ca a :))