Categorii
Arhiva Personal

RDS Brașov își bate joc de clienții săi

Oferta Bussines RCS & RDS nu știu dacă include servicii de proastă calitate, dar sigur oferta casnică este o bătaie de joc, pentru că m-au ținut 9 zile fără internet. Din vina lor, desigur. Internetul de la RDS-RCS Brașov este bun. Atunci când merge. Dacă te-a pus nevoia să ți se întâmple ceva între firul care vine la apartamentul tău și serverul lor ești numai bun de aruncat de la gunoi.

Sau cel puțin asta denotă comportamentul lor nesimțit. Cum domnule să te țină 9 zile fără să vină măcar să se intereseze de soarta internetului tău?!

Am o părere proastă despre RDS Brașov

Da. Internetul este bun. Nu m-am putut plânge de el. Au trebuit să treacă 9 zile până să trimită pe cineva. 9 zile și telefoane în fiecare zi, ba chiar și la OPC. Durerea a fost când m-am întâlnit cu eroarea 651 pe Windows 7 (678 pe XP).

Da, am făcut rost de fișierul rassppoe și tot nu a rezolvat treaba, pentru că problema era de la o configurare a aparatului care își găsește locul în scara blocului. Cinci minute a stat angajatul RDS să rezolve problema și apoi a plecat.

Exact, pentru cinci minute m-au ținut 9 zile. Dobitoci și nesimțiți. +

RDS Brașov nu este o companie responsabilă

Zic asta pentru că angajatul care a venit să repare problema nici măcar nu s-a sinchisit să transmită scuze din partea companiei. Va să zică tehnica RDS Brașov este să te ignore cât poate de mult și apoi să îți râdă în față. Pe data de 6 septembrie, ora 10 s-a dus legătura de internet. Omul lor a venit abia pe data de 15 septembrie. Măi, și de eram în vârf de munte ajungeați mai repede. Da, este vorba de reclamația de pe Calea București 43. Să știți cine vă vorbește de rău prin blogosferă.

Meritați să vă pice serverele din cauza nesimțirii voastre. Am întrebat dacă voi plăti cu ocazia asta factura întreagă: nu, dar pentru asta trebuie să fac o cerere de stornare. Va să zică, nu-i nimic, îl las pe prost fără internet și apoi îl pun pe drumuri.

Nu îmi trebuie stornarea voastră de 25 de lei, măi. În 9 zile, cât nu am putut să intru pe internet de acasă, am pierdut 150 de dolari. Cum așa? Uite de asta. A trebuit să amân joburi pentru că niște dobitoci nu își respectă clienții. Aș fi înțeles 2-3 zile, dar nu mă ține fără internet 9 zile, mizerabilule, oricine ai fi tu responsabil la RDS-RCS.

Păreri despre RDS Brașov

Proaste. Și nu pentru că nu am avut internet, ci pentru că m-au ignorat atâta timp și nu își asumă responsabilitatea pe ceea ce fac. Sau nu fac. Nesimțiți.

Dacă nu sunt la zi cu telefonul sau internetul mi-l taie pe loc. Eu, în schimb, trebuie să aștept mesajul loc infect de nu-știu-câte secunde când dau telefon în care mă anunță că, dacă nu vreau să fie înregirstet apelul, să trimit email sau fax.

Înregistrează asta: RDS Brașov oferă asistență tehnică mizerabilă. De doi bani. Nesimțire.

Nu contest că sunt oameni capabili acolo. Știu că sunt oameni care știu ce au de făcut. Mă supără comportamentul de baltă, comportament care m-a ținut atât de mult fără internet.

Aflu de la Bogdan că are probleme cu modemul wireless. Și el are de muncit. Culmea, tot pe internet. Alți oameni care au avut de-a face cu serviciile proaste de la RDS: Makavelis, Raluxa și Iamntz.

Urare celor responsabili de la RDS -RCS Brașov

Pentru că știu că aveți servicii proaste și o pagină de Facebook de toată jena vă dau un sfat practic și de bun simț: anunțați-ne când ne mai pică internetul!

Am uitat. Există un mic event pe Facebook la care sper să se adune destui încât să își dea seama RDS că trebuie să schimbe ceva: click aici.

Later edit: m-a sunat azi[16-sep-2011] o domnișoară de la ei de la numărul 0368 400 416 și și-a cerut scuze pentru întârziere. A recunoscut că în două zile trebuiau să vină să vadă problema. Se pare că vor tăia automat din factura ce va veni perioada în care nu am avut internet. Sper să fie așa. Oare a citit careva de la ei ce am scris aici?

65 de răspunsuri la “RDS Brașov își bate joc de clienții săi”

Ia-ți un router. Se conectează și menține conexiunea. Dacă nu, verifică la cutia de pe scara blocului… Eventual deschide-o și dă-i un restart Cisco-ului ăla de acolo. Se blochează de la supraîncălzire pentru că un ventilator de 10RON ar fi fost peste bugetul alocat infrastructurii subdezvoltate. 🙂

Am router wireless in casa. La cutie nu e treaba mea sa ma bag. Ei trebuiau sa vina in max 2 zile. Nesimtitii nu au trimis pe nimeni pentru ca asa le-a fost comod. Sa fim intelesi, o multime de oameni sunt suparati pe dobitocii astia.

Asta se intampla atunci cand nu ai de ales. Platesti, dar ii dai si o palma peste cap daca calca stramb.

Nu pot rezilia contractul. Sunt in chirie 😀

Vreau si eu sa ma abonez la ei , la pachetul de 1gb/s cautam sa vad daca in brasov chiar merge la o viteza diferita fata de pachetul de 500gb/s pentru ca am auzit ca nu exista diferenta intre cele 2 pentru ca nu suporta de la ei 1gb/s. (In fine chiar daca astea sunt doar vorbe , ca viteza reala este enorm de mica) Apropo de servicii proaste .Nu stiu ce sa zic eu fug de serviciile proaste de la Romtelecom care stau 1 zi sa-mi ia un film 1080p cu 800kb/s … in 2015. Sper sa se ia masuri la serviciile astea de internet.

Daca viteza este prea mica, atunci pentru asta trebuie sa suni la ei si sa faci reclamatie. Totusi 800kbs pare destul de ok. E bun pentru YouTube si pentru vizualizat pagini web. Cand iei filme de pe torente normal ca nu iti mai convine, dar asta este alta problema.

Păi, când îi vei convinge să renunțe la politica asta, te rog să mă anunți ca să îți mut toate serviciile la adresa mea. Și să le plătești tu! 😉

De ce nu te muți la o altă companie – este lege care îți dă dreptul să renunți la contract înainte de expirare lui.

Ghici de ce nu. Sunt chirias si nu ii pot cere proprietarului de dragul meu sa ma mut. Cum am zis internetul RDSe ste foarte bun. Cand merge. Cand nu, eu sunt rupt de lumea intreaga si tre sa umblu prin vecini, prieteni sau la Mado, ca sa am internet. Lucrez obligatoriu minim 8 ore pe zi de pe ent. Acolo e salariul meu.

Am fost incantat de rcs rds,insa de ceva ani in urma, aceasta companie e o rusine,si motivez:cu cateva luni in urma nu au fost emise facturile serviciilor rcs rds pe mai tot sectorul 1 drept urmare abonatii asteptand facturile ce nu au venit au ramas fara net si tv,atunci cand am mers sa platim,desigur,casiera nu ne-a putut da detalii de ce nu au sosit facturile,fireste,tot noi a trebuit sa platim redeschiderea serviciilor,foarte multe sedii(puncte) rcs rds au fost pline de pagubiti,a fost ceva intentionat??,inclin sa cred ca da,deoarece nimeni nu si-a cerut scuze pt neemiterea facturilor,si nu numai asta imi este insatisfactia creata de aceasta firma,de aceea,cand expira termenul din contract,pa dle tesary.

Eu nu stau dupa facura niciodata. Stiu ce am de platit si merg la data fixa la RDS.

Iti inteleg frustarea Manuel. Sunt intr-o situatie asemenatoare. Pana la 1 octombrie trebuie sa ma bazed pe internetul mobil de la RDS care e execrabil.

no…. pai ar trebui sa platesti doar un sfert de factura luna asta 🙂 eu ce sa zic, pana acu n-am avut pb deloc cu RDS.. sper sa nu am nici de acu-nainte:) dar hai sa fim seriosi, nici UPC nu-i tocmai o solutie geniala si atunci ce ramane?

Nope, nu UPC. E internet viteza buna aici, dar tre sa invete si capitolul astalalt.

toti trecem prin asta :))
Ce-i drept eu am prins o zona buna sa zic asa cumparativ cu altele.
Stiu eu ce vorbesc … din pacate sunt zone care cad la foc automat si zone in care nu mica nici sa scoti cablu utp din echipament :))

Eh, treaba nu e ca pica netul, ci ca te tin de prost atata timp. Aici e mica problema.

Am o gramada de prieteni care au patit aceeasi chestie. Nu ai cu cine. In Romania nu exista respect pentru client.

Imi place ce ai la commentluv :)) TPU cele mai bune bancuri. fa si cu RDS cel mai bun banc :))

Ca de obicei, in minunata noastra economie de piata, nu calitatea serviciilor ne da cea mai mare bataie de cap, ci melteneala tipica societatii noastre.
Stiu ca nu te consoleaza cu nimic, dar si eu am trecut prin situatia asta. Nu m-a deranjat chiar atat de mult nici timpul de remediere (vreo 2 saptamani), cat m-a deranjat ca nu stiau sa minta frumos…

Nici mintitul frumos nu ajuta. Mai bione sa aiba grija de clientii lor. Nu e frumos sa profite de o pozitie de monopol ca sa isi bata joc de clienti.

Din pacate, la noi, nici cand e concurenta acerba pe piata, orientarea catre client nu e prioritara, ce te astepti la RDS care pe Brasov nu prea au concurenta?

Ma astept sa le sar in cap 😀 Mereu si cu prima ocazie. Mai ales cand te tin de prost. Daca am fi mai multi care le-am da palme publice probabil ca si-ar da seama ca au ceva de reparat.

Sa-i vezi pe aia din Bucuresti…. Inainte sa imi bag fibra de la RDS am avut antena Digi… si tata a sunat 3 zile la rand ca nu am avut cablu pt ca antena era putin miscata de la o vijelie veche… si pana nu i-a amenintat ca reziliaza contractul nu au venit. Dupa in 10 minute erau la poarta 😐 Ce zici de asta? :>

Si la mine au rezolvat treaba in 5 minute. era ceva la cutia din scara. Se pare ca isi permit .

Pai eu zic ca ai avut noroc , si ca sa-ti dau un ex; eu am stat dupa ei 1 luna si cum au venit asa au si plecat ,ca cica nu e problema de la ei , in fine dupa ce au plecat, pe seara dupa 18 a mers netu :))

Another horror story. La mine e rau cand nu am net pentru ca sunt blogger si mai fac un ban de acasa. Iti dai seama de supararea mea de atunci.

de fie care data cand ii sun raspunde cineva si asa frumos vorbeste de te unge la suflet…apoi cand ma prezint si le spun de vechea noastra problema isi schimba si ton si tot..daca s-ar putea mi-ar da si doua prin telefon..urat!!imi pare nespus de rau ca am ales sa fac la ei abonamemt.daca stiam ca sunt atat de neseriosi si iresponsabili nici nu ma gandeam..asta e;acum am luat teapa trebuie sa o duc pana la capat..le fac reclamatie si la Protectia Consumatorului ca sa le fie ”bine”

Din ce stiu eu au timp panala 60 de zile sa vina sa iti instaleze netul. Asta nu inseamna ca ar trebui sa vina in ziua 59. Din ce am inteles exista o ruptura intre cei care fac instalarile, cei care ofera suport tehnic prin tel si cei care lucrara in birouri sau casierii.

Bine, cei de la tel, cred ca sunt angaajti al filme ceg CGS, dar in schimb cei de la suport tehnic, care vin sa iti repare cate ceva, ei ar trebui luati de gat. Cica si la OPC sunt destule reclamatii. Vezi pe contract ce perioada este scrisa.

Eu nu stiu cum ieste intenetu de la RDS da incep sa ma satur fara sa fiu abonatu lor,da fratele meu asteapta sa vina din decembrie 2012 si santemin 2013 01 30 si am telefonat la iei si cum ati zis raspude cineva care vb.frumos si atat ca nu se rezolva nimic!!!!!!!!!!!!

Eu am 3saptamani de cand am facut un abonament nou si inca nu mi-au legat internetul si tare sunt curios de cand se calculeaza plata…si eu am de gand maine sa sun la opc…nu mai am rabdare…prea mare comoditate…

Daca nu ma insel, in contract e stipulat un termen maxim de pana in 90 de zile.
Desiguri, poti suna la relatii clienti sa intrebi cand se instaleaza sa iti noteze ceva sesizare …
Plata, EVIDENT se calculeaza din momentul in care serviciul este INSTALAT si FUNCTIONAL (parca semnezi un proces verbal cum ca e activ).

E bun de stiut asta. Si la mine au stat 3 saptamani pana sa ma sune ca imi baga netul in alt loc. bine ca totusi tre sa platesti numai din ziua cand iti instaleaza. Mersi de info.

Daca tot au modemurile alea wi/fi nu ar fi bine pt ei sa deie la client pana merge echipa cu instalarea?da e treaba lor…acum mai au o cerere in plus la opc.Avem drepturi si trebuie sa luptam pt ele!

Da, unii primesc modemuri din alea, dar altii stau si asteapta ziua… scaparii :))

Nu cred ca exista in Brasov o”” societate”” mai abjecta decat RDS filiala Brasov. Norocul meu e ca am net pe Romtel. E inimaginabil cat de des shimba canalele TV . iDEM SOFTWARE=UL. i-AS TRIMITE LA CANAL!!

Mi-am inchis abonamentul al TV si ma mut la altii pentru ca au scos Discovery. E enervant cat trebuie sa astepti dupa echipa de sprijin thenic cand e vreun bai.

e prost dar prost rau pe mine in fiecare zi ma scoate afara ca nu dau 200 lei sa imi mearga bine

sunt cei mai prosti cea mai retardata firma imi merge netu cu 120 de kbs nu imi merge absolut nimic!!!! abea mi se deschide google-ul mai ales sa si caut ceva!!!

daca retransmiteti aceleasi filme si seriale
zilnic la nesfarsit,cel putin inregistrati-le pe suporturi de calitate sa nu apara mereu
intreruperi,ba la imagine ba la sunet.Daca nu
sunteti in stare sa achizitionati si alte filme,seriale,nu ne mai plictisiti tot cu aceleasi.

TEAPA – Internet mobil gratuit de la RDS. Atentie mare când RDS face cadouri.

Nu stiu la voi cum a fost dar sa va spun patania mea cu „teapa” numita „internet mobil oferit gratuit” de la RDS. In 2013, prin februarie, am hotarat sa fac abonament de internet si la RDS, cu toate ca aveam de la Romtelecom, pentru ca doream viteza mai mare (pe care Romtelecom nu o poate asigura in orasul meu). Am studiat oferta si am vazut ca la „Digi Net Fiberlink 100” (era cea mai mare viteza oferita de RDS la acel moment) se ofera si „internet mobil gratuit”. M-am prezentat la sediul RDS pentru încheierea contractului unde domnisoara care l-a intocmit mi-a spus ca voi fi conectat in max. 7-10 zile, ocazie cu care voi primi si stick-ul „bonus” pentru internet mobil. Au trecut 10 zile – nimic, au trecut 15 zile – nimic, iar dupa 20 zile de asteptare am sunat la RDS. Ii explic unei doamne ca astept de 20 zile sa fiu conectat iar ea imi raspunde „a…, poi nu avem aparate domnule… si nici nu stiu când o sa avem”. Afost primul „dus rece”. Noroc ca pastrasem si internetul de la Romtelecom. Dupa 7 saptamani, când imi luasem gândul ca voi mai fi conectat, a venit o echipa si m-a bransat. Ii intreb despre stick-ul promis iar ei zic „pentru ala trebuie sa va duceti la sediu”. Bun, a doua zi dupa conectare ma prezint la sediu pentru ridicarea stick-ului „bonus”. Aceeasi domnisoara care imi incheiase contractul imi spune, pe un ton foarte respingator: „a…, poi stick-uri nu avem in stoc” iar la întrebarea „când veti avea ?” raspunde „nu stiu…, oricum sunt altii inaintea dumneavoastra, … va vom anunta noi când va vine rândul”. Am plecat indignat si am facut o sesizare la RDS central. Nu am primit nici-un raspuns si dupa un timp m-am resemnat si am uitat de stick. Mi-am dat seama ca este doar o „pacaleala” pentru atragerea de clienti. Dar, surpriza, când mai erau aprox. 2 saptamani pana la expirarea contractului (contract pe 1 an) primesc un mesaj: „pentru ridicarea stick-ului comandat de dvs. va rugam sa va prezentati la sediul nostru”. Cu toate ca uitasem de stick, am zis: in sfarsit dupa 1 an „mi-a venit si mie rândul”. M-am prezentat la sediul RDS pentru ridicarea stick-ului unde o (alta) domnisoara imi spune „pentru ridicarea stick-ului trebuie sa prelungiti contractul cu cel putin 1 an” . La care eu zic: „pardon ???!!!… eu m-am prezentat sa ridic stick-ul aferent incheierii contractului nu prelungirii lui… nu vreau sa fiu luat de fraier pentru a 2-a oara”. Si am plecat din nou indignat. Nu mai prelungesc contractul, il las in „deriva” pentru ca acum sunt eu la „butoane”- il pot rezilia oricând. Sa mai fie si RDS la „mana mea” ca pana acum am fost eu la „mana lor” Astept sa vina „nemtii”. Din septembrie vine T – Mobile (in loc de Romtelecom) si sper sa bage fibra optica si la noi in oras.

Stai, ca faza cu stickul este cunoscuta si in Brasov. Nu au niciodata stickup, dar promit ca il vor da. M-am lipsit de el.

Am citit posturile de mai sus. Sa va relatez eu din Bucuresti intimplare care e in plina desfasurare. Am cerut sa mute internetul de la locatia 1 la locatia 2. Cererea a fost semnata undeva prin februarie 2014. La blocul din locatia 2 infrastructura rds e in fata blocului. Acum suntem in 24 mai 2014 si din 15-20 telefoane la relatii clienti rds aceeasi „melodie”: „stim situatia dvs, vom face o sesizare de urgentare a instalarii” sau „vom face o sesizare de escaladare a situatiei”…si cite si mai cite bazaconii. Ca fapt divers momentan folosesc un stick mobil rds, care merge cam ca modemurile anilor ’90. Asa ca aviz amatorilor. Unde e monopol, vai de consumatori…PS. va mai tin la curent peste vreo 3 luni…

Thanks for the recording. Record the ones who record us 😀

bunä,
in loc de stick nu se poate sä dea RDS SIM-ul clientului in mânā, si folosesti acel SIM intr-un smartphone ca hotspot? Deci färä stick.

Ca info, in Germania spune in orice contract cä prin semnarea contractului clientul confirma ca nu foloseste internetul ptr business, deci nu are nici o pretentie daca sint probleme cu legätura la internet.
Adevärul cä legätura a avut probleme 1 orä in 2 ani.
Am zis ptr cä ai pierdut cistigul de 150 bucks din cauza lipsei legäturii la internet.

dar sa stiti voi cei nemultumiti ca abonamentul nu este obligatoriu iar net-ul nici el nu este obligatoriu asta este!!!!

Asta nu înseamnă că nu poți critica un serviciu, chiar dacă plătești pentru el. Mai mult, e chiar sănătos să critici un serviciu pentru care plătești tocmai ca acel serviciu să devină mai bun.

Am avut o impresie foarte bună despre acest serviciu pînă în decembrie 2016 cînd a început frecuşul cu lipsa internetului.Pe toată perioada sărbătorilor a trebuit să fac reclamaţii, la care cu adevărat s-au prezentat operatori pentru intervenție, dar internetul funcționa doar atîta timp cît erau ei, după care linia dispărea ca prin farmec.Am început să mă întreb dacă aceşti angajați sunt cu adevărat serioşi( venind de fiecare dată altă persoană) şi dacă nu utilizează parolele să distribuie internetul în altă parte.Este o situație fără precedent, ceea ce se întîmplă mai nou în RDS -Braşov acum.După ce ne-am enervat timp de o lună şi am spus că nu mai continuăm cu serviciul lor dacă nu au capacitatea să satisfacă clientul, au recunoscut că aparatura lor e veche şi ar fi altfel dacă am băga fibră optică.Normal, aşa îsi asigurau un nou contract.Au trimis 2 tineri să facă instalarea( nu ştiu dacă cineva le controlează vreodată lucrările),dar au tăiat clemele jgheaburilor de pe hol, fără să pună altele în loc.Fibra optică instalată cu toate că era suficientă au tăiat-o mai scurt(chipurile au greşit),şi pentru a fi de ajuns au scos-o din jgheab şi au lăsat-o liberă pe perete.Dacă mie mi se spunea vă montăm fibră optică şi nu mai aveți treabă cu tabloul din hol,nu mai poate să intervină nimeni cu intenții rele sau din greşală, acum au făcut în aşa fel încît să fim expuşi la orice pericol. Tabloul de distribuție e montat pe scară, o cutie de plastic care nu are nici um minim de protecție(cred că era normal să fie montat în apartamentul meu),atîta timp cît sunt unicul beneficiar al acestui tip de internet.Se pare că pentru RDS nu este nicio problemă : ai nu ai servicii, plăteşti.Nu am văzut nici o diminuare a facturii pe zilele cînd ne-au privat de internet.Si ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, cei care au montat fibra optică, chipurile nu mai pot să aştepte să configureze routerul, pentru a funcționa şi telefonul fix, asă că m-au rugat să semnez documentul de instalare, urmînd ca telefonul să înceapă să funcționeze în decurs de 1 oră.
După cîteva ore am sunat din nou la serviciul lor şi mi s-a spus că se va rezolva.A trecut deja o zi, e sîmbătă şi probabil pînă luni nu mai lucrează nimeni,iar noi acum am rămas şi fără servicii la tel.fix.Nu am înteles de ce au amestecat şi telefonul fix , în aşa fel încît cînd nu avem internet să nu mai avem nici telefon? De ce nu comunică oamenilor schimbările care le fac şi în ce mod pot fi afectați? Să cred acum că vor să-mi utilizeze şi telefonul nu numai internetul? Sunt oare angajați în rîndurile celor de la RDS, care-şi permit să distribuie semnalul internet după bunul plac, folosindu-se de parolele angajaților? Asta ar fi o acuzație foarte gravă, dar este singura justificare a incompetenței de care se fac vinovați aceşti angajați.Atîta timp cît tu ca firmă nu-ți ei măsurile necesare pentru a asigura protecția şi serviciile promise oamenilor, cum vrei să mai ai credibilitate şi să funcționezi?Se întîmplă 1-2 defecțiuni pe an, dar nici chiar aşa….Cu tot contractul încheiat de voi, dacă nu vă remediați problemele, mă voi adresa protecției consumatorului şi voi cere rezilierea contractului pentru nefurnizarea serviciilor pentru care v-ati angajat. Nu mă interesează că-mi spune-ți că ne chemați pe noi cînd nu funcționează şi noi venim: eu nu vreau să mă transform în birou de reclamații, iar voi să aveți de lucru facîndu-vă că interveniți.

[…] ceva te-a supărat, să ne ferim pentru că faci tot posibilul să afle toți. Cum am făcut eu aici cu RDS. Ei bine, trebuie să existe și reversul medaliei, să scriem cu tot focul și despre lucrurile […]