Categorii
Arhiva Optimism

Dynamic Berlin – începem săptămâna cu time-lapse

De data aceasta m-am nimerit acasă la Geleven de am intrat pe internet să îmi fac treburile. Rușine RDS Brașov că mă țineți de o săptămână fără internet. În țări mai civilizate era demult rezolvată problema, care vă aparține, vreau să adaug.

Vorbind de țări civilizate, Picture Report prezintă Dynamic Berlin, un film time-lapse mai lung decât de obicei, dar care caută să cuprindă o bună parte din viața vibrantă din Berlin.

Vorbeam zilele acestea cu un prieten și îmi povestea cât de diferite sunt cultura și comportamentul oamenilor din Londra, față de ceea ce vezi la noi. Nu am fost în Londa și nici în Berlin, dar Stuttgart, pe care l-am vizitat, tot se poate numi oraș mare și reprezentativ. Ce am văzut acolo le face cinste.

Alți oameni, altă gândire. Propun să se dea lege prin care fiecare român să aibă parte de o ieșire în afară ca să vadă că există și alt mod de a vedea lucrurile. Cu gândurile acestea te las în grija filmului de mai jos.

Ai călătorit în alte țări? Ce ai observat diferit față de ceea ce avem noi? Enjoy dynamic Berlin. Via [Slowmotion and timelapse theater].

6 răspunsuri la “Dynamic Berlin – începem săptămâna cu time-lapse”

ca de obicei, time lapse-ul este foarte fain..

offtopic: am vazut ca ziceai si pe google+ ca n-ai net de 6 zile… intrebarea mea e: ai vorbit cu astia de la RDS? ce motive au invocat? totusi, o sapt fara net e mult si nu cred ca este stipulat in contract ca te pot lasa fara net atat de mult timp… pana acum eu n-am avut nicio pb cu netul in iasi… sunt multumit de ei..

Pai, RDS merge foarte bine. Cand merge.

ce am observat? Diferentele sunt evidente insa cred ca ceea ce este mai putin evident sunt o groaza de asemanari care vin sa confirme faptul ca peste tot sunt oameni …

Ah! De abia aștept să îmi iau și eu o săpunieră mai bună și să fa mă joc cu timelapse. Mai ales pe timp de noapte!

Succes, gasesti aici la tagul time lapse o multime de exemple 😀