Categorii
Arhiva Optimism

Animația de duminică – French Roast

Înainte de a-ți scrie despre animație poate vrei să vezi cum a fost la Oktoberfest Brașov. Am fost acolo pe post de corespondent pentru Blogdebere.ro, a lui Chinezu. Iată cum mi s-a părut acolo: joi, vineri și sâmbătă.

Revenind la animație, Fabrice O. Joubert ne uimește cu o animație de 8 minute numai bună de admirat. A și fost nominalizată la Oscar. Nu m-aș fi așteptat, dar animația merită toată lauda.

În animație este vorba de o situație de care ne ferim cu toții: să consumăm ceva la cafenea și să nu avem portofelul cu noi. No, dacă asta nu mai este jenant, atunci nu mai știu ce. Ca să fac o mică paranteză, ieșisem în oraș cu o frumoasă și uitasem că cotletele de porc se dau la suta de grame.

Gândește-te în ce situație am fost pus când a venit nota de plată și a trebuit să cer bani fetei, cu toate că eu o chemasem în oraș. Fenomen, nu alta. S-a întâmplat asta tocmai pentru că îmi aduseseră un cotlet de câteva sute de grame.

Personajul din filmul de mai jos trece prin aceeași situație. Totuși, desfășurarea evenimentelor e cu totul diferită. 😀

Later Edit: Azi se însoară Simion Balteș, un om care mi-a salvat viața mai mult decât o singură dată. Știe el ce știe. Omule, să ai casă de piatră. Azi sunt la nunta lui. Cumva îmi vine și mie vremea ? :))

Fii gata de o dimineață amuzantă. Via [Kuriositas].

French Roast from German on Vimeo.