Categorii
Arhiva Optimism

Michael Jackson trăiește datorită violoncelelor lui Sulic și Hauser

stjepan-hauser-sulic-muzica-violoncel-michael-jacksonStjepan Hauser este un om care face artă adevărată cu violoncelul. Împreună cu un colaborator de-al său, Luka Sulic, a adus la viață melodia Smooth Criminal a lui Michael Jackson. Nu mă așteptam să facă o melodie de senzație.

Imediat ce am văzut clipul l-am pus în bookmark. Normal că nu puteam să nu îl public și aici. Stjepan (YouTube) este un artist născut într-o localitate cu nume sugestiv, din Croația. El a concertat la Wigmore Hall, Royal Albert Hall, Amsterdam Concertgebouw și South Bank Centre pe unde a făcut magie.

El a cunoscut un succes foarte mare în ianuarie anul acesta când a publicat pe YouTube melodia pe care o vei vedea mai jos. La distanță de 5 milioane de vizualizări el și amicul lui au creat trupa 2CELLOS. Ei au acum un contract cu Sony Masterworks. Mă bucur pentru ei. Și acum să ascultăm minunea! Via [Open Culture].

Ei mai au un videoclip foarte interesant. Nu trebuie decât să dai play :D. Simply enjoy!

6 răspunsuri la “Michael Jackson trăiește datorită violoncelelor lui Sulic și Hauser”

Sunt geniali tipii cu violoncele. Singurul lucru care mă deranjează este că foarte mulți oameni îl apreciază acum după ce a murit (exceptând cei care sunt mici și nici nu știau despre el). De ce trebuie să moară o persoană pentru a fi apreciată?

Pentru ca atunci ii simt lipsa. Si pentru ca e ciudat sa asculti muzica unuia care stii ca e mort 😐

Annie are you ok … are you ok Annie ?
Desi eu nu eram mare fan Michael jackson, piesa asta era printre favorite !!!

Si mai tare e cand o asculti cantata de Stjepan 😀

FOARTE FRUMOS !! Dar nu-si are rostul expresia ,,adus la viata” fiindca INGERUL MICHAEL traieste ! TRAIESTE si va TRAI VESNIC, pe buna dreptate in inimile a milioane de oameni de buna credinta. Nu a fost indeajuns apreciat findca asta au dorit presa MIZERABILA care ne manipuleaza si ne intuneca mintile, au ascuns cu buna stiinta Adevarurile si Dreptatea INGERULUI, vrand ca noi sa IL uram. Sa le intoarca D-ZEU toate mizeriile pe care i le-au aruncat si sa binevoiasca sa ii aduca la lumina Dreptatea, linistea si Adevarurile de care a fost lipsit pe nedrept !

Athina, mersi de sugestie. Am sa schimb titlul :D, pentru ca e mai portivit asa.

Totusi, de dragul ingerilor, nu e ok sa zici sa lek intoarca Dumnezeu rautatea. Crede-ma, va exista pentru fiecare un cazan, asa ca nu tre sa Ii aduci aminte lui D-zeu ce are de facut :))