Categorii
Arhiva Optimism

Time-lapse de la Ryan Emond pentru o vinere frumoasă

time-lapse-capital-cruising-ryan-emondRyan Emond este fotograf și visual artist stabilit în Ottawa, Canada. În filmul de față, numit Capital Cruising, el ne prezintă capitala Canadei în modul în care poate atrage cel mai mult: time-lapse și, pe alocuri, folosește și tehnica tilt-shift.

Oricât de frumoase sunt imaginile, dacă nu nimerea melodia perfectă nici nu își găsea loc pe blogul meu. Minunata melodie se numește Endlos, de la Kollektiv Turmstrasse.

Pentru clipul de mai jos el a lucrat ultimele patru săptămâni de a făcut 15 000 de poze. Asta da muncă. Pentru mișcarea la intervale regulate el a folosit un mic şasiu rulant (dolly) de la Dynamic Peception. Din ce zice el, pe Forumul Timescapes poți găsi tot felul de informații utile legate de time-lapse.

Și, dacă forumul de dinainte nu ți-a astâmpărat setea de a cunoaște tehnica time-lapse te invit să urmărești cursurile gratuite de la Vimeo despre Mecanica DSLR-ului și Time-lapse. Urmărește acum un clip mi-nu-nat! Via [Slowmotion & Timelapse Theater].

Capital Cruising from Ryan Emond on Vimeo.

Un răspuns la “Time-lapse de la Ryan Emond pentru o vinere frumoasă”

[…] mei! Putin costisitor dar sa speram ca merita. Fireste raman dator cu mai multe beri unui blogger neOBISNUIT, multumesc Manu! Prietenii stiu de […]