Categorii
Arhiva Optimism

Brainhost oferă 75% reducere la găzduire – concurs

brainhost concurs 125x125Pe când încă eram în pregătiri să urcăm pe cea mai înaltă șosea din România, numită Transalpina, Kriogen mi-a oferit un voucher cadou. Este vorba de un cod care oferă 75% reducere la cumpărarea găzduirii pe cel puțin un an de la Brainhost.

Brainhost este compania la care am eu găzduirea blogului și sunt foarte mulțumit de ei. Kriogen lucrează acolo, a venit cu noi în expediția #transalpina și nu a venit cu mâinile goale, mai ales că firma la care lucrază el a fost sponsorul principal al călătoriei noastre. Mai jos poți vedea timpii de accesare ai crawlerilor Google înainte de mutarea la Brainhost și după mutare.

Înainte aveam blogul găzduit la Go Daddy și nu am fost deloc mulțumit. Acum se încarcă foarte repede și funcționează așa cum vreau.
brainhost vs godaddy

Acum, care este ideea cu concursul din titlu? Eu am deja găzduire și, la momentul potrivit îmi voi prelungi. Voucherul primit îl voi face cadou printr-un concurs. Voucherul îți oferă reducere numai la găzduirea pe care o iei pe minim un an la pachetele Gold sau Platinum.

Eu am Platinum. Când este vorbade ceva așa de important pe cum este blogul, nu merg cu jumătăți de măsură, dovadă că am cheltuit aproape 800 de lei de-a lungul timpului cu blogul. Și nu îmi pare rău. Dacă vrei să faci ceva serios în această direcție investiția se merită din plin.

Acum, dacă îți iei găzduire Gold, pe un an, te costă în mod normal 48 de euro (204 lei). Cu acest cupon te va costa numai 50 de lei (15 euro).

Ca să pui mâna pe acest cupon trebuie să participi la concursul de aici. Lucruri de știut:
– cuponul nu oferă reducere la cumpărarea domeniului;
– este valabil numai pentru planurile Gold și Platinum luate pe minim un an;
– concursul durează de pe 18 iulie (azi) până pe 25 iulie (lunea viitoare);
– ca să participi va trebui să scrii un articol în care să îmi zici trei motive pentru care crezi că se merită să plătești pentru găzduire și de ce ai alege Brainhost (link: brainhost.ro). Articolul nu trebuie să fie lung, nici elogios, ci pur și simplu căteva păreri ale tale, personale.
– premiul se va da în urma jurizării făcută de mine, ceea ce înseamnă că, dacă îmi place cum scrii pe blog (în general, dar și cu articolul în cauză), atunci te voi desemna căștigător (pe data de 26 iulie);
– linkul articolului trebuie trecut aici, la comentarii, ca să fie luat în considerare;
– poate participa oricine: blogspot, wordpress.com, cei cu domeniu propriu.

Spor la scris și să punem de-o horă a blogurilor pe serverele de la Brainhost! Te aștept!

UPDATE: Giorgiana mi-a oferit codul ei pentru acest concurs, deci vor fi doi câștigători! Spor!

17 răspunsuri la “Brainhost oferă 75% reducere la găzduire – concurs”

Si daca aleg sa platesc pe 2 ani primesc de la ei 5% cash din valoarea facturii ? 75% voucherul acesta + oferta de 30% reducere la plata pe 2 ani.

75% + 30% = 105% ceea ce ma indreptateste sa cer a fi platit ca imi gazduiesc blogul la ei.

nu, voucherul anuleaza treaba cu 30% 😀 deci iei pe 2 ani la 75%.

Din experienţă personală, reducerile nu se cumulează, mai ales dacă împreună dau peste 30-40% din valoarea totală a produsului. 🙂

Sa va lamuresc eu. Codul promo de 75% este aplicabil one time. Adica odata folosit acel cod devine invalid automat.
El se aplica doar la plata pe un an, altfel cum spune si Dumitru, intra in conflict cu cea de 30% la plata pe 2 ani si automat devenea o valoare mai mare.

codul poate fi folosit oricand? sau expira… ca momentan am host si daca il iau si-l platesc degeaba si pe asta doar ca sa fie! nu prea imi convine

nu, codul expira in maxim 2 saptamani. tocmai de aia e concurs. se face epe rioada limitata. pt 50 de lei sa ai hosting pe un an eu zic ca e ok. eu am dat 250 de lei si am fost total ok.

De vreme ce deja ai e intr-adevar fara rost, dar da mai deparet vestea poate e cineva dornic. daca sunt putini au sanse mai mari sa ia codul 😀

vezi ca timpul este limitat. scrie articolul si anunta ca mai e cod. 😀

Pato a câștigat unul dintre voucherele Brainhost | Manuel Chețaspune:

[…] urma micului concurs făcut aici câștigător este Pato. Felicitări! Parte a căștigului acesta este și faptul că a fost […]

[…] 25 iulie 2011 am un mic concurs pe blog în care poți câștiga reducere de 75% la hosting. Vezi aici despre ce e […]