Categorii
Arhiva Locuri pe net

Lucrurigratis.ro – o idee genială și de suflet

lucruri-gratis-cristi-mosora-websit-fainÎn caz că nu știai există în România un website de unde poți face rost de lucruri gratis. Pe lucrurigratis.ro poți cere să primești obiectele oferite de cei care nu le mai doresc. Interesant lucru, o parte bună dintre ele nici nu sunt folosite.

Această ideea genială este construită în jurul conceptului: fă cadou, nu arunca. Se întâmplă de multe ori că avem ceva care nu ne mai place și tindem să aruncăm acel obiect. Nu ar fi mai bine să îl facem cadou cuiva? Eu zic că da. Această idee înglobează responsabilitatea cu grija față de semeni.

Inițiatorul acestui proiect nu este nimeni altul decât Cristi Mosora, mândru membru în cadrul Social Media Brașov unde ajută mereu cu păreri pertinente și idei și chiar pune la punct un proiect de colaborare în această perioadă. Om de bază, nu alta!

Rar laud oameni sau proiecte și nu orice site ajunge în categoria Locuri pe net. Sistemul din spatele lucrurigratis.ro este simplu: tu ai ceva de dat, îți faci cont pe site, postezi detalii despre obiect, aștepți un timp în urma căruia alegi un câștigător și apoi îi dai obiectul celui dornic.

Ideea este că lucrurile sunt date pe baze subiective. Adică cel care dă un lucru se uită la toți cei dornici și alege unul. Eu zic că e fair așa. Mai multe detalii afli de aici.

Clic pe imaginea de mai jos și fă-ți un cont ca să pui mâna pe ceva lucruri gratis. Nu se dau limuzine acolo, dar nici lucruri de aruncat la gunoi. Ce părere ai despre acest proiect? Rog fanii blogului să dea mai departe știrea. Asemenea idei merită promovate!
lucruri-gratis-proiect-inovativ

3 răspunsuri la “Lucrurigratis.ro – o idee genială și de suflet”

eu ma tot chinui sa imi renivez ap am 2 fetite si nu le pot oferi conditi deloc

Vezi poate gasesti acolo lucruri care sa te ajute. sorry ca esti in situatia asta 🙁