Categorii
Arhiva Locuri pe net

Wesbite interesant: află diferențele dintre lucruri cu differencebetween

website-interesant-afla-diferenta-difference-betweenDiffencebetween.net este un site de unde poți afla difernțele dintre termeni sau obiecte din aceeași clasă. De exemplu, diferența dintre SMTP și POP (protocoale folosite în lumea email-ului) este aceea că SMTP este pentru tranfer și POP este pentru depozitare.

Sau, diferența dintre viteză și accelerație, și câte altele. Sunt sigur că, dacă vrei să îți îmbunătățești cultura generală, acesta este un loc foarte bun de unde să îți începi căutările. De ce au creat un asemenea site? Pentru că oamenii învață mai ușor atunci când se fac comparații între elemente.

Ca să intri pe site dă clic pe imaginea de mai jos și fii gata de aventura cunoașterii. Acum mă întreb: care e diferența dintre un idiot și un prost? Sunt sigur că este o diferență :D. Via [Presurfer].
website-difference-between

4 răspunsuri la “Wesbite interesant: află diferențele dintre lucruri cu differencebetween”

Bafta. spune-mi ce ai gasit interesant acolo.

E super cool site-ul asta! Am cautat, de curiozitate, difference between mass and weight – ca proful de fizica mereu face observatie referitor la confuzia asta inacceptabila intre greutate si masa – si chiar explica bine!

E bine. multi nu stiu sa faca diferenta intre cele doua .