Categorii
Arhiva Blogging

Unde-s mulți e gălăgie mare

transalpinaȘi nu este deloc un lucru rău. Ce-i drept, când ne-am întâlnit la bere la #summertweetmeet eram destul de mulți la masă și toți cu chef de glume și vorbărie. A fost frumos.

Eu am câștigat o minge antistress pe care ne-am semnat cu toții. Bineînțeles că berea mi-a adus acest cadou micuț și fain. Din țară au venit pentru meet Haotik , Dana, Șerban, Kriogen și @Unaoarecare și ne-am întâlnit seara, după ședința Social Media Brașov, la o bere în centrul orașului.
Din trupa de șoc, cu care am luat prin învăluire berea, au mai fost : Cristian, Marius, Yoncy, Radu, Bloghiță și Nico.

Am avut ocazia să discut despre multe cu Haotik, care este lider de trib în Ploiești printre bloggerii de acolo. Am văzut că ei au un top foarte interesant numit Zephlist, în care sunt trecuți bloggerii prahoveni. Trebuie să le mulțumesc de prezența la ședința noastră de sâmbătă și pentru că ne-au împărtășit câteva dintre experiențele lor. Interesantă mi s-a părut ideea lui Haotik legată de crearea unor campanii mici, dar de efect, ca să învățăm mecanismul.

Și, cum nu se putea altfel, am adus iar aminte de #transalpina, noul proiect Social Media Brașov, gândit și condus de către Bloghiță. Avem bucuria de a spune că s-au strâns aproape 40 de dornici și că vom fi sprijiniți de Brainhost și Petrom. Se pare că se duc discuții pentru bere din partea Țimișoreana.

Sponsori #transalpina

brainhost-sponsor-transalpina
Ei ne sponsorizează cu cazarea!

petrom-sponsor-transalpina
Ne sponsorizează cu o bună parte din banii de combustibil!

 
 
 
 
 
 
 
 
Pe 16 iulie vom fi pe Transalpina și vom twitui și bloggeri în voie. Cel mai fain va fi că vom fi foarte mulți și vom cunoaște oameni noi cu ocazia asta. Haotik se întreba pe drept cuvânt ce poți face cu 40 de oameni. Eu zic: multă gălăgie și fun, deisgur.

Am și propus să facem o tocăniță de cartofi la foc de lemne. Este de-a dreptul fenomenală o asemenea mâncare! Deja mă văd la 2000 de metri înălțime.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest proiect te invit să citești acest articol. Vii și tu?

2 răspunsuri la “Unde-s mulți e gălăgie mare”

gasim noi curent pe bulevard :))