Categorii
Arhiva Locuri pe net

Tu pe Facebook – cu un an în urmă

past-posts-aplicatie-facebook-websiteDacă ai cont de Facebook de mai bine de un an poți fi fericit. De ce? Pentru că poți afla ce ai făcut azi în urmă cu un an. Sincer, eu chiar sunt curios să aflu ce ziceam și ce statusuri puneam în urmă cu un an. Este ca un fel de reminder care ne poate provoca să ne punem întrebări (existențiale, uneori 😀 ).

Ca să afli ce ai făcut anul trecut în această zi trebuie să instalezi aplicația PastPost în contul de Facebook. În felul acesta vei primi în fiecare zi un mail cu informațiile din urmă cu un an. Tocmai mi-am făcut cont și sunt foarte curios să aflu despre ce este vorba. Ca să trădez un mic secret despre mine, eu sunt un early adopter. Când dau de ceva nou trebuie să încerc și să văd ce poate face. Nu mă pot abține.

PastPost a fost creat de către Jonathan Wegener, Matt Raoul și Benny Wong în ideea că este chiar foarte greu să verifici activitatea din urmă cu foarte mult timp. Și foarte bine au făcut băieții ăștia. Dacă vrei să încerci aplicația aceasta dă clic pe imaginea de mai jos. Via [Mashable].

past-posts-aplicatie-facebook-website

11 răspunsuri la “Tu pe Facebook – cu un an în urmă”

Ehe, blogul meu creste tot mai mult, dupa cum vezi. Ma bucura ca iti place asa de mult! 😛

tare ideea. totusi parca nu mai am chef de orice fel de mailuri pe la mine prin inbox :))

Chiar misto :))
…eh, eu stiu cam ce-am zis si facut pe FB acu’ un an 😀 :))…dar prinde bine pe viitor, nah 😉

La mine inca mai are pana sa imi vina emailuri pentru ca nu am fost activ in retea decat dupa ce mi-am facut blogul 😀

Free ebook insemana carte digitala gratuita. Folosesc termenul in engleza pentru ca sunt multi care cauta ebooks in loc de carte digitala gratuita.