Categorii
Arhiva Locuri pe net

14 uși – joc de orientare și logică

bart-bonte-joc-interactiv-3d-14-usi-fain-pe-netBart Bonte a realizat un joc 3d simpluț și frumos: trebuie să găsești codurile potrivite pentru a trece de 14 uși. Ce este după acele 14 uși? Este o surpriză.

Dacă ești stresat de la muncă și vrei să te relaxezi și, în același timp, să îți antrenezi creierul, atunci trebuie să îți faci liber câteva minute pentru a descoperi indiciile care îți vor arăta codurile. Este vorba de fiecare dată de câte un cod din trei cifre ascuns în mediul înconjurător. Trebuie să fii atent la elementele care nu se potrivesc întocmai cu restul. Gata, ți-am zis deja prea mult.

Acesta este un exemplu de cum poți să îți petreci timpul într-un mod creativ. Crede-mă, asemenea jocuri pregătesc terenul pentru o minte mai creativă. De ce îmi pun problema creativității? Pentru că și eu vreau să creez la un moment dat lucruri care să merite menționate. Până atunci îmi petrec timpul (foarte mult timp) citind și urmărind cele mai interesante lucruri de pe net.

Nu îți trebuie IQ prea mare ca să treci de toate ușile. Eu am reușit. Lucru interesant legat de IQ: se poate calibra prin educare sau auto-educare. Adică, dacă este vreun om cam slab de minte, poate învăța să facă față unor taskuri destul de dificile. Antrenamentul este mama… IQ-ului 😀 Have fun! Via [Presurfer].
bart-bonte-joc-interactiv-3d-14-usi-fain-pe-net

2 răspunsuri la “14 uși – joc de orientare și logică”

Am avut de furca la vreo cateva usi, dar am scapat nevatamat 😀