Categorii
Arhiva Optimism

Aproape de stânci și de moarte cu wingsuit

wingsuit-vimeo-basejump-close-proximityNe e teamă de risc. Nu vrem să ieșim în evidență. Nu vrem să supărăm pe nimeni. Dar vrem să avem succes, să fim văzuți bine și să avem o viață liniștită.

Pe undeva este o contradicție. Așa cum vei vedea în filmul de mai jos, abia atunci când ești aproape de margine sau de prăpastie începi să apreciezi cu adevărat ce ai și viața. Băieții care fac wingsuit planează cu viteze de de 170 km/h și, dacă nu sunt atenți, se pot face praf de stânci. Wingsuit basejump (salt de pe stânci ) este un sport pe care l-aș face la un moment dat.

O vorbă zice că este bine să faci în fiecare zi ceva care să te sperie. Uneori, să faci lucrul corect e… ceva de speriat. Îți urez o sâmbătăt frumoasă și te las în grija filmului de mai jos. A fost creat de către Steve Skinner dintr-o serie de filme în care oamenii planau aproape de stânci. Periculos de interesant!

Wingsuit Proximity Flying in Switzerland and Norway from Steve Skinner on Vimeo.

Un alt film din aceeași categorie este cel de mai jos. Tu ai face acest sport? De ce?

Adorable Kitten Sneezes… from Hayduke Midlfinger Sr. on Vimeo.

6 răspunsuri la “Aproape de stânci și de moarte cu wingsuit”

Nu as face, am vazut ce se intampla daca te atingi din greseala de o stanca!

A povestit odata unul dintre basejumperi ca prietenul lui s-a lovit de un pod la viteza asta. la 170 km/h s-a dezmembrat sau, cel putin, i s-a retezat un picior cu totul. yep, e dus.

#summertweetmeet – 27-29 mai – Brasov | BLOGmania | Dejecții în blogosferăspune:

[…] http://www.Deci spor la treabă și să ne revedem cu bine!Nicoleta – cupy.roAlex – bloghita.infoManuel – obisnuit.euCristian – droptix.iblogger.orgMarius – mariusbalaban.netRadu – radubalan.roIonut – yoncy.roNicolae […]

salut
sincer vreau sa incerc si sportu’ asta
ma poate ajuta cineva cu o indrumare de unde as putea sa cumpar un asemenea costum
orcum…asta e un sport pentru cei care nu au toate tiglele pe casa
recomand celor care sunt fara tigle pe casa sa incerce bungijumping de pe baraju vidraru e super multa adrenalina acolo
baft astept un raspuns cu legatura la costum

Hmm, in Romania nu stiu de unde ai putea lua, dar ia legatura cu un amic de-al meu, Pochiu Adrian : https://www.facebook.com/profile.php?id=100000646265820 . El are deja un asemenea costum si face sportul asta. Abia astept sa faca primul film cu wingsuit in Romania. Va fi o premiera. Vorbeste cu el si vezi ce detalii iti poate da.

[…] Manuel – obisnuit.eu […]