Categorii
Arhiva Optimism

Proiecție 3D cu ocazia deschiderii Nespresso Boutique

nuformer-proiectie-3d-nespresso-boutiqueDe-a lungul timpului am avut mai multe articole cu proiecții pe blog și abia aștept să mai am câte unul nou. Filmul de mai jos a fost făcut cu ocazia deschiderii cafenelei Nespresso, din Bruxelles.

Una dintre companiile care se ocupă de asemenea isprăvi frumoase este Nuformer. De curând a fost realizată o asemenea priecție 3D pe clădiri de către Orange. Articolul aici.

Mi-ar plăcea să văd mai des asemenea lucruri. Mai exact, mi-ar plăcea să venim și noi cu ceva nou, nu neapărat să luăm de dincolo. Consider că, în primă fază trebuie să luăm de dincolo câte o idee, să învățăm să lucrăm la ea și apoi să facem ceva mai valoros. Tot trăim complexul românilor persecutați, dar tare aș vrea să văd făcute lucruri care merită și ele să devină virale, așa cum sunt unele idei de afară.

Se poate? Eu zic că da. Cum, însă, e o altă problemă. Enjoy the clip!

NuFormer – Nespresso, Brussels, May 2010 from NuFormer Projection on Vimeo.

2 răspunsuri la “Proiecție 3D cu ocazia deschiderii Nespresso Boutique”

Când mă gândesc că acum vreo 3-4 ani, când au apărut proiecțiile pe clădiri la noi la evenimente (sau atunci le-am văzut eu prima dată 😆 ), erau simple jocuri de lumini… și uite ce fac acuma.

Eh, astept sa vad si la noi asa cum sunt astea, desi au fost ceva incercari cat de cat reusite 😀