Categorii
Arhiva Blogging

Un final și un început

geek-meet-brasov-25-mai-brasov-150x150Gata. Pe 25 mai s-a terminat Drumul Mingii și, tot în aceeași zi, a început Internet Festival în Brașov.

Drumul Mingii a fost un succes pentru Social Media Brașov (din care fac și eu parte) și pot spune că, după toată agitația, fiecare dintre noi a ieșit câștigat. Din păcate Rivi nu a putut fugi pe ultimul tronson care ne fusese oferit cadou din partea Timișoreana. La meciul de fotbal din data de 24 mai el a fost accidentat și nu a mai putut fugi.

M-am cam supărat, dar nu avem ce-i face. Vin și bune, vin și rele. Nu e vina lui Rivi că a fost faultat. Mă bucur totuși că eforturile noastre nu au fost ignorate și că am creat o impresie bună prin lumea online. E un început. Da, de două luni și jumătate este un început al comunității online din Brașov. Mai sunt multe de făcut, dar suntem pe drumul cel bun.

Trecând peste supărare am mers la GeekMeet, la Casa Baiulescu. Nu am știut despre ce este vorba în mod exact, dar am făcut bine că am mers pentru că am mai cunoscut oameni și am notat și câteva concluzii în articolul de pe smbrasov-net. Cu acest Geek Meet a început Internet Festival în Brașov. Lucru benefic celor pasionați de online și oportunitățile pe care le oferă.

Dat fiind că sunt unul dintre organizatorii Social Media Brașov îți dai seama că mă prezint acolo în calitate „oficială” de reprezentant și caut să am cât mai multe contacte. O comunitate se menține prin cunoștințele pe care ți le faci în timp. Și e vorba de cunoștințe din tot felul de domenii.

Azi și mâine sunt iarăși evenimete la care voi participa și despre care voi scrie detaliat pe smbrașov.net. Folosesc această săptămână ca și oportunitate de a exersa prezența la conferințe în mod activ și de a mă acomoda cu sistemul participă la eveniment-fă cunoștințe noi-scrie follow-up. Foarte important este să scrii cât mai repede despre evenimentele la care participi.

Aș scrie mai repede, dar laptopul meu s-a dus în raiul electronicelor, așa că, dacă este vreo companie care vrea să iau laptop în teste (știu IT&C) mă poate contacta prin formularul de contact. Nu de alta, dar cum altfel să fac live-blogging? 😀

Cum voi prinde o clipă de răgaz voi posta câteva articole interesante care abia așteaptă lumina zilei. Tu, la ce evenimente ai participat și ce ai învățat de acolo?

7 răspunsuri la “Un final și un început”

Mai am de trecut de un singur hop si apoi voi participa si eu la cat mai multe evenimente offline ale prietenilor din online.

Felicitari junilor bloggeri brasoveni

Multumim. O sa zic ca este chiar ok cand am pus la cap cinci campanii drept portofoliu al grupului. Cu asa ceva mai iesi la inaintare. 😀

ULINK.RO – Portal articole. Promovare gratuita Site-uri, Blog-uri, Forum-uri, etc. Social bookmarking romanesc.

trecand peste faptul ca Manu e dragut si v-a lasat sa va promovati aci, vedeti ca probabil nu va merge serverul SMTP, ca nu am primit mailul de confirmare

Ulink. Urmatorul comentariu ajunge in spam! Esti out!

@Iulian Asta stiu ei, asta fac :))

si eu am fost trist, si asta din cauza ca m-am gandit la comunitatea care m-a sustinut. am incercat, am mers la urgente abia a doua zi tocmai ca m-am gandit la cei 100 de oameni care m-au sustinut pe drumul mingii

Iete, nah. Lasa ca a fost bine. Ideea lansata pe FB dadea deja in melo-tatru. Lasa asa ca a fost fain si va fi si mai fain. unele evenimente nu le putem controla!