Categorii
Arhiva Optimism

Proiecții video 3D făcute și în România – finally

Am pus pe blog de mai multe ori articole despre proiecții făcute pe clădiri, dar nu orice fel, ci unele care folosesc tehnica 3D mapping cum poți vedea și în exemplul acesta.

Citind noile știri de la George Hari Popescu și Zoso am aflat că s-a făcut o asemenea proiecție ieri, 12 mai 2011, la ora 21:00, chiar pe clădirea Facultăţii de Arhitectură “Ion Mincu” din Bucureşti.

Proiecția a fost o reclamă pentru serviciul HD Voice de la Orange și pot spune că aproape a reușit să se ridice lșa nivelul celor din afară. Zic aproape pentru că la final voi pune un exemplu de proiecție care te va uimi.

Iată mai jos filmul făcut de Hari. E totuși fain că ne modernizăm și noi încetul cu încetul, nu?

Mai vem un exemplu de la Judit, o comentatoare la articolul lui Zoso. Este vorba de proiectie video cartata (video 3D mapping) pe Casa Matei, Zilele Arhitecturii 2011, Cluj Napoca:

Iată și un exemplu de proiecție făcută în Praga, cu ocazia aniversării la 600 de ani de existență a turnului cu ceas astronomic din Centrul Vechi. Be amased.

The 600 Years from the macula on Vimeo.

7 răspunsuri la “Proiecții video 3D făcute și în România – finally”

Chestiile astea devin din ce în ce mai interesante, eu aș depăși bariera zonelor și m-aș îndrepta către creație.

E creatie multa in fiecae dintre proiectiile astea. Trebuie sa faca de fiecare data ceva personalizat 😀

Deja interactionam. Exista un fel de caciula cu urechi care se misca dupa cum gandesti 😀

m-ar interesa o discutie in vederea unei colaborari. ma gandesc ca se poate face si pe o cladire mai mica ceva de genul. cu cine pot lua legatura?