Categorii
Arhiva Prezentari

Oameni – în imagini

oamenii-in-poze-lumea-intreaga-fotografii-imaginiÎn prezentarea de azi poți vedea oameni în toate ipostazele posibile. Supărați, bucuroși, deznădăjduiți, plini de speranțe, prietenoși, curioși și în câte alte situații îți poți imagina.

Suntem oameni. Facem bine, facem rău. Suntem sursa de bucurie a unora, suntem supărarea altora. Creăm plăcere sau durere. Suntem mici sau mari. Ajutăm sau nu. Pozele de mai jos vorbesc despre fiecare dintre noi în anumite situații din viața noastră.

Imaginea care mi-a atras atenția e cea în care cerșetorii au bilete pe care scriu „pentru mâncare”, „pentru vin” și pentru ce o mai fi. La o primă vedere ai râde pentru că oamenii sunt sinceri și i-ai aprecia pentru asta. Și apoi, ce!? Vei merge și le vei da bani pentru că sunt sinceri și zic că le trebuie pentru vin!? Sigur că vei face asta, pentru că ești om bun. Și prost… uneori.

Dacă vrei să ajuți un asemenea om îi pui un bilet în genul: „vino la poarta mea și mătură și îți voi da un blid de ciorbă”. Excepție fac cazuri de bătrâni care sunt ca vai de ei. Nu de ei e vorba în acea imagine. Noi cum suntem? Ne regăsim în imaginile de mai jos? Eu, da. În cele mai multe dintre ele. Via [Dna. Ana].

4 răspunsuri la “Oameni – în imagini”

Si inca mai poti zice asta odata !

Frumos e de la tanti Ana, care mi l-a trimis. ia sa fac completarea.