Categorii
Arhiva Optimism

Relax – e duminică

poza-pisica-slow-motionCum este duminică zic să ne relaxăm și să savurăm o cafea în liniște. Știu că o mulțime de oameni văd ziua aceasta ca o zi obișnuită (me included), dar să facem câteva minute pauză și să urmărim două filme slow-motion foarte simpatice.

Îmi voi arunca nasul pe afară să văd dacă se face mai cald, pentru că ar fi păcat să stau azi în casă. Între timp zic să admirăm această nouă dimensiune a timpului: slow-motion.

Văzut pentru prima oară la Kuriositas filmul mi-a atras atenția pentru că mi-a adus aminte de un sport preferat când eram mic (da, am fost cândva mai mic de 1,96 m 😛 ): aruncatul pietrelor în apă.

Water Splashes in Slow Motion – 4000 fps from David Lindberg on Vimeo.

Ei, și acum vine pufoșenia (Creative Monkeyz rulz) întruchipată. Un pisoi filmat în slow-motion. Melodia este pe măsură. Cum să nu îți placă pufoșenia asta săltăreață!? Mai știi și alte filme interesante pentru o duminică frumoasă? Via [Fulgerică].

6 răspunsuri la “Relax – e duminică”

Mai știi și alte filme interesante pentru o duminică frumoasă?
– cauta Toni Iordache, Ion Miu sau Radu Seu in combinatie cu „Romanian Cimbalom” pe YouTube;
– (orice episod din) serialul The Universe;
– cam orice film de la TED; ultimul care mi-a placut mult e asta;
– BBC Horizon (oricare din serie).
Si da, Creative Monkeyz rulz!

Vreau să-ți spun, dragă Manuel, că pisica asta în slow-motion m-a făcut să râd ca o apucată. Nici nu știu ce e atât de amuzant, însă nu mă pot opri din râs. =))))))))

Poate pentru ca ai facut legatura cu pufosenia robotzilor :)))