Categorii
Arhiva Infografice

Starea rețelelor sociale, Facebook și câinii – infografice

Statisticile pe care le vezi în inforgafice sunt de un mare ajutor mai ales celor care vor să fie în ton cu tendințele și care vor să investească (bani & timp) în acele rețele sociale.

Primul inforgafic, primit de la Mashable, a fost realizat de către Ignite Social Media și are câteva concluzii interesante. Cu această ocazia am aflat că există mai multe rețele sociale decât credeam. De exemplu, nu știam nimic de Wer-kent-wen.de, Xanga.com, Habbo.com, Plaxo, Newsvine, Fark și altele.

La fel, am aflat că rețelele cu cele mai multe femei sunt Wer-kent-wen.de și Imvu.com. Undei vei găsi mai mulți vârstnici? Sigur va trebui să cauți pe Plaxo și Newsvine. Linked in este rețeaua care se laudă cu cei mai înstăriți membri iar cei mai calificați pot fi găsiți pe Kaixin001.com. Au și rușii rețele sociale: Odnoklassniki.ru și Vkontakte.ru.

Mai multe detalii în infografic.
starea-retelelor-sociale-social-media

În următorul infografic vei vedea cinci lucruri despre Facebook. Bineînțeles că această rețea socială înseamnă mult mai mult decât atât, de aceea apar tot felul de statistici noi legat de ce se întâmplă acolo.

De exemplu, nimeni nu vrea să fie prieten cu un brand, ci relația dintre client și brand este bazată pe nevoi. Sau, se spune că Facebook este numai pentru cei tineri. Nimic mai fals. De curând tata mi-a atras atenția că am exagerat cu un comentariu. Deci, e loc și de alții, nu numai pentru cei până în 30 de ani. 😀 Alte detalii în infografic. Via [Socialmediatoday].
mituri-despre-facebook-infografic-informatii

Infograficul de mai jos a fost creat de către Lab 42, și ne prezintă lumea ciudată în care trăim. Adică, de ceva timp încoace și câinii au profile pe Facebook iar cei mai mulți dintre ei au între 1 și 50 de amici. Tot câini? Sau sunt și pisici printre ei? Ciudat, într-adevăr. Conturile pentru câini au fost făcute, bineînțeles, de către stăpânii lor.

Desigur, din 407 oameni care au participat la studiu, 80% au zis că au măcar un câine, 14% au făcut conturi și pentru câinii lor iar unii au creat conturi pentru patrupedele lor chiar și pe Twitter: woof – RT de la @Cutzu (asemănare pur întâmplătoare cu contul real Cutzu :D). Americanii cheltuie până la 1000 de $ pentru câinii lor, mai ales pe mâncare și pe verificările la veterinar. Alte detalii în imaginea de mai jos. Interesant, cu adevărat interesant… Via [Mashable].

facebook-retea-sociala-caini

2 răspunsuri la “Starea rețelelor sociale, Facebook și câinii – infografice”

Daca ii fac cont cainelui meu, pe cine sa-i adauga ca prieten / prietena? 🙂

Sigur se gasesc catzei pe facebook :)) Unul este Boo. Are pagina de FB.