Categorii
Arhiva Optimism

Desene și portrete incredibile

desene-si-portrete-incredibile

Dacă vrei să vezi lucruri cu adevărat interesante, atunci citește mai departe despre câteva moduri în care se fac desene și portrete incredibile.

Frumusețea aceasta numită internet îți poate oferi o mulțime de lucruri bune, dacă ești interesat să le cauți. Cel mai mult mă bucur că ajung pe internet lucrările unor artiști de care, altfel, nu aș fi auzit în veci.

Keira Rathbone – desene cu mașina de scris

Keira Rathbone este o artistă din Anglia care se folosește de mașinile de scris pentru a-și face desenele sau portretele. Ce iese? Ei bine, nici nu ai fi crezut că acele caractere de pe tastatura ta pot da naștere unor asemenea opere de artă.

Te poți lămuri uitându-te la imaginile de mai jos. Vei vedea că paranteza inchisă „)” are un rol destul de mare în aceste imagini. Se pare că i-a fost predetinat să fie un caracter… artistic. 😀 Be amazed. Via [Onecoolthingaday].
typewriter-art-desene-masina-scris-1typewriter-art-desene-masina-scris-2typewriter-art-desene-masina-scris-3typewriter-art-desene-masina-scris-4typewriter-art-desene-masina-scris-5

Peter Donnelly -desene în nisip

Peter Donnelly, artist din Noua Zeelandă, a creat aproape 1000 de desene pe nisip în mai bine de zece ani. Particularitatea desenelor lui este aceea că sunt foarte mari. Când m-am uitat la ele mi-am dat seama ca cei 1,96 metri pe care îi am sunt nimic.

Pur și simplu uimitor. Via [MDollla].
sand-drawing-peter-donnely-arta-nisip-1sand-drawing-peter-donnely-arta-nisip-2sand-drawing-peter-donnely-arta-nisip-3sand-drawing-peter-donnely-arta-nisip-4sand-drawing-peter-donnely-arta-nisip-5sand-drawing-peter-donnely-arta-nisip-6sand-drawing-peter-donnely-arta-nisip-7

Yuri Zupancic – desene pe microcipuri

Yuri Zupancic este un artist care face desene și picturi și pe microcipuri. Dacă până de curân aruncai cipirule vechi, se pare că așa ceva nu este tocmai… artistic. Cu multă muncă și talent poți face tot ce este in casa ta să devină un suport pentru artă. Imaginația fiecăruia dintre noi este singura limită.

Bineînțeles că trebuie să ai și o chemare pentru așa ceva. Totuși, este interesant de văzut cum artiștii dau un nou înțeles tehnologie și lucrurilor din jurul nostru. Frumos, ce să zic? Via [Dudecraft].
yuri-zupancic-microchip-art-desene-microcipuri-1yuri-zupancic-microchip-art-desene-microcipuri-2yuri-zupancic-microchip-art-desene-microcipuri-3yuri-zupancic-microchip-art-desene-microcipuri-4yuri-zupancic-microchip-art-desene-microcipuri-5yuri-zupancic-microchip-art-desene-microcipuri-6yuri-zupancic-microchip-art-desene-microcipuri-7

2 răspunsuri la “Desene și portrete incredibile”

Sunt uimitoare … îmi plac foarte mult articolele acestea ale tale, Manuel … chiar foarte interesante. Nu știam de nici unul din cei numiți mai sus…

Multumesc de apreciere. Nici eu nu am stiut de ei pana nu am primit newsletterele :))