Categorii
Arhiva Infografice

Istoria virușilor și cele mai mari cutremure – infografice

Am întâlnit destul de multe cazuri de clienți care mă întreabă dacă mă ocup și de devirusări. Fără să știe prea bine ce sunt virușii oamenii știu că nu este bine să îi ai pe aproape. La fel este și în cazul cutremurelor: nu le vrei aproape.

Dacă vrei să afli câte ceva despre istoria virușilor, atunci te invit să îți arunci ochii peste infograficul de mai jos. Știai că primul virus a apărut în 1986 sau că primii viruși făcuți pentru a ajuta la furtul de bani au fost făcuți abia prin 2003?

Exemple de viruși foarte eficienți: Love Letter, unul dintre virușii care s-a răspândit cel mai mult pe Glob; Concept, primul virus care a infectat documentele Word; Brain, primul virus cunoscut; 3D Anti-terrorist, atacă platformele mobile ale Windows. Interesant, nu? Da, dar ai face bine să ai un antivirus instalat, orice ar fi. Măcar un AVG Free. Alte detalii în imaginea de mai jos. Via [Mashable].
computer-virus-sm

Datorită evenimentelor din Japonia mulți oameni au început să se întrebe cum ar fi dacă și noi am fi în situația lor. Nu ne-ar fi bine deloc. Cutremurele fac parte din viața planetei, dar construiesc tabloul unor dezastre de neimaginat. Gândurile noastre bune se îndreaptă către Japonia.

Dacă vrei să afli care au fost cele mai mari cutremure din istoria modernă și ce efecte au avut, atunci te invit să te uiți atent la imaginea de mai jos. Au fost și cutremure de 9 grade pe scara Richter. Cel de acum, din Japonia, a adus moartea a mii de oameni și dispariția a câtorva zeci de mii. Kamchatka, Rusia, a avut o întâlnire în 1952 cu un cutremur de 9 grade iar cutremurul de 7 grade din Port-au-Prince, Haiti (2010), a lăsat milioane de oameni fără case.

Pe bună dreptate că trebuie să știm cât mai multe despre cutremure și cum să ne salvăm când începe unul. Via [en.rian.ru].
cele-mai-mari-cutremure

2 răspunsuri la “Istoria virușilor și cele mai mari cutremure – infografice”

Donald Trump: „Japonia se scufunda, Obama joaca golf”. Suntem prea mici intr-o lume atat de mare…

Bine, acum Obama si-a trimis oamenii la lucru sa sustina Japonia. Nu putem sa fim absuzi. Iar Trump zice ce zice ca sa se dea mare . Suntem mici, intr-adevar 😀