Categorii
Arhiva Optimism

Două anunțuri: concursul de pe MerităCitit și aventura în .com

merita-citit-logo

Se pare că, odată cu venirea primăverii, s-a dat dezlegare la concursuri și la schimbăări de tot felul. Deunăzi Livia mă anunța despre un concurs care are loc pe websitul MerităCitit, unde îmi înscriu articolele în fiecare zi.

Concursul se numește “Un tablou pentru o Floare” și zic că este numai potrivit cu tonul primăverii care ne tot dă târcoale. Dacă vrei să participi și să afli cât mai multe despre acest concurs interesant citește comunicatul de mai jos:

Câștigă concursul “Un tablou pentru o Floare”!

Tabloul-Meu și Merită Citit te invită la concurs! Premiul constă într-un bon valoric de 200 lei oferit de Tabloul-Meu.ro.

Scrie un text despre artă și cultură, adaugă linkul în categoria Concurs și instalează-ți butonul pe blog/site pentru a arăta numărul de voturi pe care îl primește textul cu care intri în concurs!

Concursul se va desfășura în perioada 15 martie-14 aprilie pe site-ul MeritaCitit.ro. Câștigătorul va fi ales de juriu în funcție de numărul de voturi și comentarii primite pe Merita Citit, fiind făcută publică și justificarea alegerii câștigătorului.

Punctajul final va fi calculat după următorul algoritm:
a. Analiza juriului 40%;
b. Numărul de voturi 30%;
c. Comentariile 30%.

Concurenții trebuie sa aibă peste 18 ani, să fie din Romania și să scrie un text original. Câștiga de Florii un super tablou!

Tabloul-Meu realizează tablouri moderne, personalizate care decorează minunat biroul sau casa ta. Tablourile sunt realizate cu mare atentie de către echipă, care acordă atenție fiecarui detaliu. Pentru contact și alte detalii intră aici.

Merită Citit este un loc pentru oamenii care vor să descopere și să împartă conținut de peste tot de pe Internet. De la cele mai cunoscute site-uri până la cele mai necunoscute bloguri, Merita Citit conține cele mai tari informații votate de membrii săi. Regulamentul complet al concursului îl găsești aici.

Am scris mai sus de un concurs, acum să scriu și despre o schimbare. Gabi, cel care m-a introdus pentru prima oară în lumea gest-posturilor, are câteva proiecte frumoase în derulare printre care și unul deja început în .com. Se știe că, dacă vrei să îți monetizezi blogul, ai o deschidere mai mare când ești pe domeniul .com.

Bienînțeles că nu este vorba aici numai de o piață enormă față de .ro, ci și de cât de pregătit ești să faci acest pas, mai ales că trebuie să scrii numai în engleză. Gabi a scris despre începerea aventurii .com și consider că nu ar fi rău să stăm cu ocii pe el și să vedem cum se descurcă un român prin lumea .com.

Proiectul început de el este despre recenzii de cărți de business și pot spune că îmi place ce am văzut acolo. Nu se știe niciodată când am nevoie să învăț mai multe despre marketing și business, măcar la nivel de cunoștințe generale. Nu pot decât să îl felicit pentru curajul lui de a începe acest nou proiect. Voi scrie pe îndelete despre acest proiect în viitor.

[ANUNȚ] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 17-03-2011). La fel, susține și stilmasculin.ro pentru superblogul lui de fashion dând clic aici. Va trebui să ai un cont făcut pentru a vota, din păcate. Mulțumesc!

4 răspunsuri la “Două anunțuri: concursul de pe MerităCitit și aventura în .com”

Ei, macar participi la RoblogFst. Cine stie, acolo poate iesi ceva 😀

Mersi Manu că ai menţionat startul excursiei mele în .com. O să public descoperirile mele şi evident şi rezultatele dacă o să fie cazul. Oricum, cei care vor face parte din SM Braşov o să fie mai la curent cu toate aceste lucruri.

Stim si abia asteptam. Ai sa cresti mare si noi vom vedea cum se petrec lucrurile. Bravo tie. 😀