Categorii
Arhiva Optimism

Decizii și finalități

websit-joc-mitoza

În mod normal postez duminica fie prezentări, fie infografice. De data aceasta te încânt cu un joc online foarte interesant bazat pe luarea de decizii.

După cum poți vedea în sloganul acestui blog noi suntem suma alegerilor noastre. Un lucru în care cred cu tărie. O serie de evenimente importante din viața noastră sunt guvernate de deciziile pe care le luăm. Uneori este o loterie, dar deciziile corecte sunt cele care îți oferă libertatea. Și nu mă refer aici la demisii, ruperi de relații și alte asemenea.

Toate alegerile pe care le facem, bune sau rele, vorbesc despre noi. Mai mult decât atât, ele vorbesc despre ceea ce așteptăm noi de la viață și despre cum suntem. Un lucru pe care l-am învățat pe calea grea este acesta: dacă iei vreo hotărâre de frica a ceva (în spirit reacționar), atunci nu mai poți considera că ești liber în alegerile tale. Câteodată trebuie să pierzi ca să câștigi.

Jocul de mai jos nu are o logică anume. Tot ce poți observa este că decizii diferite duc la evenimente diferite. L-am parcurs de câteva ori ca să vad ce se întâmplă. Uneori, în viață, nu ai mai multe șanse de a lua decizia corectă. Deciziile corecte sunt guvernate de lucrurile în care crezi cu tărie. Via
[Neatorama].
websit-joc-mitoza

8 răspunsuri la “Decizii și finalități”

Tare. Sa ne intoarcem la origini, samanta a murit, traiasca samanata!:))
Asculta asta:

Tare de tot filmul :)) I’m gonna live till I die. Extraordinar, pe bune.

Fain si asta. Ce pot spune 😀

Oameni destepti, cei ce au facut websitul, asta e sigur.

Offtopic: Manuel, ai vazut filmele Tron? Unul din ’82, unul din 2010. Ti le recomand, cred ca ti-ar placea. Sunt despre computere, in special despre jocuri video. Eu deocamdata l-am vazut doar pe cel vechi. Dar logic ar fi ca cel nou sa fie mult mai misto!

Am vazut niste reclame si un trailer de joc, dar nu mi se pare extraordinar. A pierdut momentul. Matrix e consacrat pe ideea de oameni si computere.