Categorii
Arhiva Prezentari

Fotografiile – lumea noastră 2D

noroc-sau-soarta

În imaginea din stânga poți vedea o fotografie definitorie pentru viața multora. De câte ori nu ai fost în situația de a zice că ai avut noroc chior sau că ai fost favorizat, când toți ceilalți păreau pierduți?

Nu sunt mare amator de fotografii, dar am început să strâng tot mai multe cu mine. Sunt bune pentru bătrânețe, când stai cu nepoții și le povestești ce vremuri eroice ai trăit. Printre fotografiile din prezentarea de azi, este și cea în care numai o singură casă rămâne în picioare. Cred că voi reveni des la acest articol să privesc imaginea. Bun exercițiu de optimism.

Prezentarea este făcută dintr-o selecție de poze, numită Cele mai bune poze ale anului 2008. Ca și celelalte prezentări, și aceasta am primit-o prin mail de la prieteni și cred că merită văzută de toți. Dacă vrei să descarci prezentarea originală, care are și sunet, dă clic aici. Un weekend frumos îți doresc.

11 răspunsuri la “Fotografiile – lumea noastră 2D”

Vad pozele mai degraba ca un accesoriu necesar. Pozele ne aduc aminte de viata.

Un weekend frumos si tie! 🙂
Sunt superbe pozele!!! Dar multe chiar te intristeaza…
Stii ce n-am inteles? Fotografia cu avionul si fumul rosu 😕

Aia cu avionul si substanta rosie e pentru tlupta impotriva incendiilor. Triste sau nu pozele vorbesc despre anul 2008.

Tweets that mention Fotografiile – lumea noastră 2D — Obisnuit.eu -- Topsy.comspune:

[…] This post was mentioned on Twitter by Arcana Pavel and Andreea Muscalagiu, Cheta Manuel. Cheta Manuel said: #peblog Fotografiile – lumea noastră 2D http://goo.gl/fb/AvwFQ […]

fotografia este un simplu mesager care ne ajuta sa vedem anumite franturi ale vietii; daca nu am fi atat de grabiti, poate ca le-am vedea si singuri.

@Andreea M.: la concursurile de fotografii organizate de catre profesionisti se aleg fotografii din toate fatadele vietii – cu bune si rele, cu iubire si ura, cu dreptate si nedreptate. Faptul ca unele te inveselesc si altele te intristeaza este normal.

Ce vrei sa iti zic Manuele via pozele astea ?

ma mai uit o data la ele 🙂

Îmi plac foarte mult fotografiile din slideshow, și vreau să spun că ai dreptate cu atitudinea ta vizavi de fotografii personale. E incredibil cum îți poți ilustra, practic, aproape toată viața numai prin imagini … Știu sigur că le-ar plăcea și copiilor mei și nepoților să vadă pe unde, ce, cum am făcut, cum arătam ș.a.m.d. să însoțească și vizual, poveștile. Eu am fost întotdeauna curioasă de pozele părinților și bunicilor mei … să văd cum arătau când erau tineri, pe unde au umblat etc. 😀 E frumos să vezi schimbarea, și îți și aduce aminte de o grămadă de lucruri.

Si eu am fost foarte curios sa aflu cum erau bunicii in tinerete. Si uite cum trec anii:D