Categorii
Arhiva Infografice

Facebook (iar) și SMS-uri – infografice

Facebook ajunge din nou subiect de discuție pe acest blog, tocmai pentru că a reușit să impresioneze prin urmele lăsate. O vorbă, mai glumeață, zice: dacă nu e pe Facebook, atunci nu există.

Dat fiind că ne place să fim stimulați vizual, infograficul de mai jos ne arată starea încărcărilor de poze pe Facebook. Nu mai e mult și se ajunge la 100 de miliarde de poze care stau liniștite pe sevrerele gigantului social. Interesant lucru, atât fetele, căt și băieții preferă pozele cu fete. Să nu uităm că la sfârșit de săptămână e cel mai potrivit moment să îți afișezi pozele cele noi.

Nu pun multe poze pe Facebook și nici nu fac update la orice zic și fac. Sfat: pozele penibile sau deplsate e bine să le ții acasă. Suntem în public, totuși. Via [Mashable].
poze-facebook

Dacă nu știi cum să te comporți când cineva a lăsat un comentariu, mai jos ai o mică strategie. Nu pot zice faptul că este cea mai bună, dar este foarte comică și nu putea lipsi din repertoriul infograficelor de azi. Via [Graphjam].
facebook_comments

Mai jos poți vedea și cauza pentru care nu ți se răspune la un mesaj text. Graficul de mai jos a fost făcut în stil satiră și așa ar trebui luat. După cum mulți își încep ziua de lucru azi, este numai potrivit să îți aduc un zâmbet pe față cu aceste infografice. Ține minte: dacă nu îți răspunde la SMS, atunci este în mod sigur la o petrecere și nu are chef d tine :)). Via [Graphjam].
text-reply

8 răspunsuri la “Facebook (iar) și SMS-uri – infografice”

Tweets that mention Facebook (iar) și SMS-uri – infografice — Obisnuit.eu -- Topsy.comspune:

[…] This post was mentioned on Twitter by Cheta Manuel, Cheta Manuel. Cheta Manuel said: Facebook (iar) și SMS-uri – infografice – http://goo.gl/068G3 via @chetamanuel […]

Cel mai interesant este ca, odata ajuse acolo, Facebook are drept de folosinta. nu stiu cat este de adevarata faza asta 😀

Facebook se bucura de un real succes, la fel si Hi5 acum cativa ani. Calitatea utilizatorilor conteaza intr-o retea sociala. Oricum, nu cred ca vor avea vreodata o problema cu „sevrerele gigantului social” .

Nu se stie niciodata. Ce nu imi place este ca tot felul; de websituri incep a folosi butonul de facebook login si, daca ai bai cu facebook, nu mai intri si pe alea. Nu e bine sa fie ceva centralizat 😀

Spune-mi cu cine umblii, ca sa-ti spun cine esti. Sa stii ca si mie mi s-a intamplat sa nu mai citesc cateva bloguri pt ca sustineau nu stiu ce campanie, pe de alta parte nu am citit anumite bloguri ca am constat un caracter superficial in spatele textelor. Asa e si in cazul asta, oricum facebook pana una alta e pe val, deci probleme nu o sa intampini din cauza asta :))

Ce bine. Sa nu faca FB de astea:))