Categorii
Arhiva Locuri pe net

Mnealui și tăiatul frunzelor

sigla-logo

Pe Mnealui l-am pus în blogroll de prima dată când am trecut în casă nouă. Acest blog e la versiunea 2.0 și sigur va mai cunoaște schimbări. Când am mers la București am descoperit cum online-ul îți face prieteni în offline și așa m-am împrietenit la o bere cu Mnealui și cu Vlad.

Mnealui îți oferă pilula zilei sub forma unui articol scurt și condensat. În epoca vitezei, acesta este cel mai potrivit lucru. Și, cum l-am văzut că tot trebăluiește la un websit, ocazie cu care el zice că taie frunză la câini, mi-am aruncat ochii să văd despre ce este vorba.

Ca să nu o lungesc, dacă îți trebuie cutii de carton (și chiar îți trebuie pentru cadouri) Transit Star Packaging îți stă la dispoziție. Se vede că Mnealui a pus muncă în acest websit frumușel. Este adevărat, cine face și desface, este o deviză numai bună pentru o firmă de confecționat cutii.

Așa că, dă-mi voie să zic faptul că Mnealui nu se pricepe la tăiat frunze la câini. La cât își muncește chelia aia ar fi un lux.

Prin urmare, dacă ai nevoie de cutii de carton pentru tot felul de ocazii nu ezita să vizitezi websitul Transit Star Packaging. Să nu uit: Mnealui, vezi cum mai tai frunze la câini. 🙂

9 răspunsuri la “Mnealui și tăiatul frunzelor”

Tweets that mention Mnealui și tăiatul frunzelor — Obisnuit.eu -- Topsy.comspune:

[…] This post was mentioned on Twitter by Marian Ionescu, daninhodj. daninhodj said: RT @chetamanuel: #peblog Mnealui și tăiatul frunzelor http://goo.gl/fb/3AucC […]

Mi-e totusi rusine ca nu mi-a venit mai repede ideea. Tudor a fost primul 😀

Ce pot sa mai zic? Un simplu multumesc, e cam putin. Las’ ca ajungi tu in Bucuresti! 😉
PS. Mai am in plan niste frunzareli.

Foarte bine. Da de stire. Te salutam 😀

Nu de aia s-au inventat blogurile? 😀

O sa il vezi. E nene de treaba:D