Categorii
Arhiva Optimism

Design pentru două mari iubiri: tastatura și cafeaua

cool-computer-keyboard-mod-1

Cei care citesc acest blog știu că sunt gamer și că nu există zi fără să beau cafea. Două mici vicii, care nu îmi ocupă mult timp din viață, dar care mă definesc până la un anumit punct.

Din acest motiv îmi place să am un calculator destul de bun pentru a juca cele mai noi jocuri și să am mereu lângă mine cana de cafea. Părerea mea: cafeaua se savurează, nu se bea.

Dat fiind că primesc multe mailuri zilnic, printre acestea s-au cuibărit și unele care au ca subiect designul tastaturilor și al meselor pe care se bea cafea. Nimic mai frumos în cazul de față.

Tastaturi cu design interesant

Probabil că pe mulți nu îi interesează ce fel de tastaturi au la calculator. Ei bine, eu sunt destul de pretențios la capitolul acesta. Cum stau destul de mult pe net și scriu destul de des prefer tastaturile care sunt plăcute la atingere și nu trebuie să dai cu ciocanul ca să îți tasteze o literă.

Din cele două liste interesante de design al tastaturilor îți prezint în primul rând lista făcută de Walyou. Cei care au făcut lista au avut ceva de lucru și se poate vedea în imaginile de mai jos că imaginația nu are limite. Pur și simplu trebuie să pun mâna pe vreuna dintre aceste tastaturi. Geek power unleashed.
Tastatura meduză
tastatura-modificata-1

Tastatura cu taste amplasate științific
tastatura-modificata-2

Tastatura în oglindă – scrii apăsând pe spatele tastelor
tastatura-modificata-3

Tastatura alchimistului (deja mi se face dor de Gothic Arcania)
tastatura-modificata-4

Tastatura pliabilă – ușor de ascuns
tastatura-modificata-6

Pentru mai multe asemena modele întră pe Walyou și vezi și descrierile acestora. După cum am zis, va trebui să îmi iau și eu așa ceva.

A doua listă cu tastaturi ciudate a sosit via WorldMustBeCrazy. Bineînțeles că lumea nu este total nebună, dar sigur este înnebunită după lucruri diferite și rar întâlnite. Iată alte modele de tastaturi:
Ai doar o mână la dispoziție? Sunt și oameni care s-au gândit la tine.
tastaturi-ciudate-1

Dacă ești fanul farfuriilor zburătoare e ceva și pentru tine
tastaturi-ciudate-2

La tastatura aceasta modifici ușor tastele, unde și când vrei
tastaturi-ciudate-3

Mese pe care ai bea cu drag cafea

Îmi beau cafeaua, de obicei, în fața calculatorului în timp ce îmi citesc cele mai noi știri din Reader, mail sau Twitter. Este o activitate relaxantă la care cu greu aș putea renunța. Să fie cafeaua de vină? Iată câteva idei de mese pe care putem bea cafea:
Touch table – citești știrile direct pe masa de cafea
design-masa-cafea-1

Vrei să împarți cafeaua cu peștii?
design-masa-cafea-2

Ghici unde mi-am ascuns laptopul? În masa de cafea.
design-masa-cafea-3

Acest ultim model este chiar foarte interesant. Bineînțeles că lista este mult mai mare și te invit să o parcurgi pe websitul Listphobia. Dintre tastaturi aș alege-o pe cea a alchimistului iar dintre mese, pe cea cu laptopul ascuns în ea. Tu pe care le preferi?

14 răspunsuri la “Design pentru două mari iubiri: tastatura și cafeaua”

o tastatura trebuie sa fie practica; nu-mi place niciuna dintre modelele prezentate; in schimb, as alege masuta cu laptopul ascuns in ea

Mai ales ca poti lua masa oriunde cu tine. 😀

Sa fie si faina la atins, nu uitati 😛

Multa imaginatie mai au oamenii astia… Intradevar, daca ma gandesc bine, parca as vrea si eu o masuta de cafea SONY 🙂

Ei, te inveti cu ele si apoi parca nu iti mai este frica. Devine obisnuita. 😀

Ce n-as da si eu pentru o masa touch. Normal ca si aia de la Sony e tare. I’m confused :))

Touch table zic si eu 😀 Abia astept sa imi permit si eu asa ceva 😀

ultima chiar arata fain
pentru CA: pe langa faptul ca iti ascunzi lapt acolo, ai loc berechet sa-ti pui alcoalele langa in timp ce te pierzi in vasta lume a biților