Categorii
Arhiva Optimism

O duminică pusă pe șotii

duminica-amuzantaTot lucrând la noul blog obișnuit.eu nici nu am văzut că am stat mai bine de 14 ore în fața calculatorului. Greșesc, am avut pauză de masă și de.. alte treburi. Dar am adus lansarea blogului un pas mare mai aproape.

Apare întrebarea: de ce nu plătesc pe cineva să facă toate astea pentru mine? Ei bine, din două motive: 1) mă duce capul să învăț să fac niște modificări în tema WordPress și 2) nu ratam ocazia să îmi arunc gearele în fișierele și codul blogului. Totuși, nu pot spune că sunt un control-freak. Ce bine.

Cum m-am gândit că duminica trebuie să avem parte de ceva lejer și comic deopotrivă te invit să urmărești trei filme amuzante. Nu trebuie să îți bați capul să înțelegi sensul vieții. Pur și simplu asemenea filme sunt acolo pentru a ne face o zi mai simpatică.

În primul film vezi traducerea acțiunilor unei pisici care plânge după telefonul ei care, pare-se, a ajung în mașina de spălat. Monologul este savuros iar comportamentul pisicii este de nota 10 mieuneli. Via [B3ta].

Al doilea film este legat de jocul GTA. Dacă nu ai jucat vreodată GTA (Grand Theft Auto) atunci trece-l în lista celor 100 de lucruri pe care să le faci BID (Before I Die). Îmi plac jocurile pe calculator, dar nu petrec foarte mult timp cu ele.

În filmul de mai jos poți vedea cum ar fi dacă mașinile nu s-ar supune fizicii normale și ar avea frecare zero. Cu alte cuvinte, nici dacă pune frână nu se poate opri. Personajul principal are mult de furcă încercând să scape. Și… uneori reușește. Oare cum facem ca și în realitate să fie frecare zero? Via [B3ta].

Filmul de mai jos nu poate fi înțeles cum trebuie dacă nu urmărești variantele inițiale ale acestuia aici și aici. Este vorba de videoclipul lui Cee Lo Green numit „F*** You”. În mod normal nu pun așa ceva aici, dar este de dragul simțului artistic și al comediei.

Ce-i drept, videoclipul vorbește de o realitate foarte bine cunoscută tuturor. În filmul de mai jos Anna, o fată care învață limbajul semnelor, face traducerea acestui videoclip în așa fel încât să înțeleagă și un om surd. Nu știu cum să îți zic, dar, urmărind filmul, am învățat să vorbesc urât pe limba surzilor. What a bummer :)). Să nu aplici asta în viața de zi cu zi! Îți urez o duminică pusă pe șotii! Via [B3ta].


4 răspunsuri la “O duminică pusă pe șotii”

mai, eu astept sa se lanseze obisnuit.eu , voi fi printre primii subscriberi !

Ooo, e bine. Vei fi printre primii alpha testeri 😀 Pe la mijlocul saptamanii viitoare osa invit pe vreo cativa bloggeri sa isi dea cu parerea. Mai trebuie sa ii mut pe cei inscrisi la blogul asta pe celealat. Si suntem gata de zbor.

Multumesc. Inca mai am de lucru, dar sunt treburi care nu se vad. voi fi… undercover :))