Categorii
Arhiva Optimism

Un nou început

Cum azi este o nouă zi de luni se cade să o începem cu niște filme motivante și interesante deopotrivă.

De câte ori nu ne-am zis că, dacă am mai avea o șansă, am face lucrurile bine? Fiecare dimineață ne aduce promisiunea unei vieți în care mai putem spera la mai bine.

Și, mă văd trezindu-mă dimineața supărat foc pentru că îmi aduc aminte de oarece lucruri neterminate sau pur și simplu nu am chef de nimic.

planeta-pamantCum azi este o nouă zi de luni se cade să o începem cu niște filme motivante și interesante deopotrivă.

De câte ori nu ne-am zis că, dacă am mai avea o șansă, am face lucrurile bine? Fiecare dimineață ne aduce promisiunea unei vieți în care mai putem spera la mai bine.

Și, mă văd trezindu-mă dimineața supărat foc pentru că îmi aduc aminte de oarece lucruri neterminate sau pur și simplu nu am chef de nimic.

Citeam zilele acestea articolul Nu se mai poate, scris în urmă cu ceva vreme și îmi aduceam aminte că fiecare dintre noi putem face mai multe. Poate, uneori, avem nevoie de o mână pe umăr sau de o vorbă bună care să ne zică să continuăm. Întrebarea este: suntem noi în stare să dăm acea vorbă bună cui are nevoie?

Iată cu ce începem săptămâna: Planet Earth Forever, film motivațional oferit cadou de către realizatorii filmului The Secret. Filmul te plimbă prin Univers și pe planeta noastră pe tot felul de meleaguri în ton de muzică. Savurează-i fiecare secundă. Via [geeksaresexy].

Urmează un film ce îți prezintă o cale ferată făcută în celebrul joc Minecraft. Calea ferată în sine nu este interesantă, ci lungimea ei, de mai bine de 10 kilometri, pentru care Bret, din Boca Raton, SUA, a lucrat mai bine de 20 de ore.

Permite-ți o pauză și lasă-te vrăjit de peisajele pe care le lași în urmă în timp ce asculți o melodie aproape hipnotică. Secretul este să te uiți atent chiar în centrul imaginii. Via [boingboing].

Nu putea lipsi de aici un film time-lapse de toată frumusețea. Stătea ascuns pe YouTube și abia aștepta să pun gheara pe el. Este făcut de Steve Bumgardner și îți arată cum decurge o zi în orașul New York (Big Apple, pe la americani). Filmul nu avea aproape nici un farmec fără muzica făcută de Moby, care să scoată cât mai bine în evidență viața din acest oraș uriaș.

La drept vorbind filmul cu linia ferată mi-a plăcut cel mai mult. Ție? Enjoy a nice new week!


3 răspunsuri la “Un nou început”

[…] Un nou început Mon Jan 10, 2011 1:18 am Cum azi este o nouă zi de luni se cade să o începem cu niște filme motivante și interesante deopotrivă. De câte ori nu ne-am zis că, dacă am mai avea o șansă, am face lucrurile bine? Fiecare dimineață ne aduce promisiunea unei vieți în care mai putem spera la mai bine. Și, mă văd trezindu-mă dimineața […] […]

Nu m-am putut abtine sa ma uit la Planet Earth Forever de doua ori. E minunat! Doamne, nu-mi vine sa cred cat de ignoranti putem fi noi, oamenii, uneori… de multe ori! Nu vedem ce ni s-a dat 😐

Las ca vine 2012 si se gata totul. Glumesc. Nu stim sa apreciem decat atunci cand pierdem lucrurile pe care le consideram de la sine intelese. Eu m-am uitat la minecraft pana m-am plictisit. E fain.