Categorii
Arhiva Optimism

Performanțe incredibile cu vocea

Cea mai frumoasă muzică este cea cântată de vocea oamenilor sau a păsărilor. Instrumentele își au și ele rostul bineînțeles, dar parcă altfel îmi sună o melodie unde o voce consacrată face artă.

Ei bine, azi te voi dezamăgi din punctul acest de vedere pentru că voi afișa trei filme care au legătură cu performanțe vocale, dar nu cum muzica redadă în mod obișnuit. Este vrba de faptul că unii pot imita sunete, accente sau alte voci.

performante-voceCea mai frumoasă muzică este cea cântată de vocea oamenilor sau a păsărilor. Instrumentele își au și ele rostul bineînțeles, dar parcă altfel îmi sună o melodie unde o voce consacrată face artă.

Ei bine, azi te voi dezamăgi din punctul acesta de vedere pentru că voi afișa trei filme care au legătură cu performanțe vocale, dar nu cum muzica redadă în mod obișnuit. Este vorba de faptul că unii pot imita sunete, accente sau alte voci.

Human beatbox – imitarea instrumentelor muzicale

Daichi este un japoneez de 18 ani care se pricepe foarte bine la acest mod de a-și folosi vocea. A participat și la un show numit „Hamonepu”. La început credeam că este un trucaj, dar nu este așa. Via [virablips].

Engleza în 24 de accente

Jack, un tânăr student din Londra, pasionat de jocuri de calculatoare, poate imita 24 de accente din lumea largă, de la engleza vorbită în Anglia până la cea vorbită de ruși. Extraordinar. În timp ce îl urmărești îți poți da seama foarte bine de diferențele de accente. Ei, iată, un asemenea profesor de limbi străine să ai și înveți și cele mai ciudate dialecte. Via [boingboing].

Imitarea 101 de voci

Brock Baker, este un actor vocal din Denver, SUA, și poate imita voci de personaje întâlnite în filme și desene animate sau de politicieni. În filmul de mai jos vei vedea cum imita, la un moment dat, personaje din The Simspons. Sunt mare fan al seriilor The Simpsons și The Big Bang Theory. Enjoy! Via [eu].

Care ți se pare a fi cel mai interesant? Mi-a plăcut Beatbox, dar nici celelalte nu sunt de ignorat.


7 răspunsuri la “Performanțe incredibile cu vocea”

[…] Performanțe incredibile cu vocea Sun Jan 09, 2011 13:07 pm Cea mai frumoasă muzică este cea cântată de vocea oamenilor sau a păsărilor. Instrumentele își au și ele rostul bineînțeles, dar parcă altfel îmi sună o melodie unde o voce consacrată face artă. Ei bine, azi te voi dezamăgi din punctul acest de vedere pentru că voi afișa trei filme care au legătură cu performanțe vocale, […] […]

‘Ai de capu’ meu, cum face japonezul ala!! Toate sunetele alea sunt produse de el? Cum iti dai seama daca e trucaj sau nu?
Jack e bestiaaaaal, am vazut filmuletul cu el mai demult! Mie imi place sa imit diverse accente si voci (mi s-a zis ca ar trebui sa joc in desene animate:| ), asa ca m-a impresionat ff mult :))
=)))) al treilea a fost extraordinar! Nu-mi vine sa cred ca poa’ sa imite la fel de bine si pe Otto, si pe Chief Wiggum =)))) si pe Roger Smith :O
Barney Rubble parca e cel mai precis :)) =)) ce m-am distrat vazandu-l cum imita unele din desenele mele preferate!

Din aceasta cauza si-au gasit loc la mine. Pun aici lucruri care sa fie wow si se vede ca au efect. Ma bucura ca ti-au placut.

Interesant mi se pare al treilea clip pentru ca imi plac foarte mult si personajele pe care le imita. Cand vine vorba de japonezu ala is de acord cu andreea93m de mai sus „ai de capu meu !”

Unele lucruri sunt atat de ciudate incat nici nu stii ce sa zici, Asa ca „ai, ai, ai”:))) Eu cred ca face pe bune.

Important este sa faci un lucru pe care il stii si sa il faci al dracu de bine. Asa vad eu treaba:P