Categorii
Arhiva Optimism

Animații, caricaturi și proiecte Google într-un loc

Am fost întrebat la comentarii de unde găsesc tot felul de websituri interesante și unice, fiecare în felul său. Ei bine, mica mea rețetă stă în multele mailuri pe care le primesc și în 10+ ore pe care le petrec pe internet.

Puține dintre websiturile pe care le vizitez ajung aici pentru că multe nu sunt chiar așa de interesante. Ca să îți faci o idee verifică blogroll-ul din dreapta, la categoria de linkuri numită Tehnologie și cultură.

images-googleAm fost întrebat la comentarii de unde găsesc tot felul de websituri interesante și unice, fiecare în felul său. Ei bine, mica mea rețetă stă în multele mailuri pe care le primesc și în 10+ ore pe care le petrec pe internet.

Puține dintre websiturile pe care le vizitez ajung aici pentru că multe nu sunt chiar așa de interesante. Ca să îți faci o idee verifică blogroll-ul din dreapta, la categoria de linkuri numită Tehnologie și cultură.

Creează-ți propriile animații

De câte ori nu te-ai întrebat cum ar fi să îți faci propriile animații? Nu e tocmai ușor să te pui și să realizezi caracterele, cadrele și să obții în final mișcări fluide și coerente.

Ei bine, ai un mare noroc că există câteva websituri care te ajută să faci animații gratuit. Ai la dispoziție caracterele care pot afișa emoții, poți alege decorul și timpul în care să se petreacă acțiunile. Ca să vezi despre ce websituri este vorba întră și verifică lista făcută de Mashable cu cele mai interesante websituri de animații.
http://www.youtube.com/watch?v=9QjTENGaoE0

Caricaturile la îndemâna oricui

Când am participat la concursul Superblog 2010 am avut bătăi de cap cu crearea caricaturilor. Nu erau necesare, dar eu vroiam să fac și așa ceva. Dat fiind că sunt anti-talent de la natură a trebuit să găsesc o soluție care să îmi ușureze mult treaba.

Pentru asta am folosit ToonDoo.com cu care am creat animația de mai jos. Am cont pe ToonDoo, dar acolo vezi doar caricaturi parțiale pe care le-am folosit pentru editarea caricaturii finale. Ca să vezi o listă cu cele mai interesante websituri de caricaturi intră pe Indonesia-hits.com.
cadou-asus-caricatura

Pentru mai multe caricaturi făcute de mine intră aici și aici.

Toate websiturile și proiectele Google la un loc

Google este un gigant al internetului. Nu te-ai întrebat vreodată cât de multe proiecte și websituri are sub aripa sa? Eu da. Dat fiind că sunt fan Google și a tot felul de gratuități oferite, de la Webmasters Tool până la Google Docs, am căutat să aflu cât de mare este acest imperiul online.

Cei de la Scriptol, un websit plin de informații, o adevărată enciplopedie web 2.0, au creat o pagină dedicată tuturor websiturilor și proiectelor Google. Numită All Google Sites această pagină are listate nu mai puțin de 66 de proiecte, grupate în 9 categorii.

Bucuria mea a fost mare când am văzut că am fost unul dintre cei ce a reușit să pună mâna pe BumpTop (desktop 3D) înainte de a fi cumpărați de Google. Deocamdată acest produs nu mai este disponibil pe websitul de origine, dar mă aștept ca Google să îl perfecționeze. Iată mai jos cum arată un asemenea desktop 3d:
bumtop-3d

Dacă vrei să faci animații sau caricaturi și încă ești nehotărât acum nu mai ai scuză. Ce ai prefera să faci: caricaturi (static) sau animații (ceva mobil)? Dă-mi de știre.


12 răspunsuri la “Animații, caricaturi și proiecte Google într-un loc”

Animații, caricaturi și proiecte Google într-un loc - Ziarul toateBlogurile.rospune:

[…] Animații, caricaturi și proiecte Google într-un loc Mon Jan 10, 2011 12:52 pm Am fost întrebat la comentarii de unde găsesc tot felul de websituri interesante și unice, fiecare în felul său. Ei bine, mica mea rețetă stă în multele mailuri pe care le primesc și în 10+ ore pe care le petrec pe internet. Puține dintre websiturile pe care le vizitez ajung aici pentru că multe nu sunt […] […]

All I have to say is: awesome awesome awesome!!!
Mi se pare ciudat faptul ca zici ca esti antitalent, chiar ai avut imaginatie cand ai facut caricaturile alea :))) si pt replici iti trebuie imaginatie 😛

Zic ca sunt antittalent pentru ca nu pot desenea cu mana mea caricaturile alea. Trebuie timp si talent. Nu am din niciunele, am alte treburi pe cap. De aceea am folosit programe care ma ajuta. Una este sa ai ceva in cap si alta este sa poti aduce la viata. Eh, poate am un pic de talent. Multumesc:D

fa-ma doamne pensionar cu pensie de bastan, ca sa am timp de facut animatii. ce sims, catya, 3dmax? desene animate 🙂 mangarom

p.s. orice activitate care iti aduce un zambet e binevenita

Iti trebuie timp nu alta, asta[i adevarat. Dar vreau sa mai fac cate o caricatura sau animatie din cand in cand. Parca ma mananca talentul pe la ceafa:)))

Fratemeleu, chiar tre’ să bem o bere împreună odată şi-odată! Îmi place tare de tot să mă dau pe blogul tău! :)))

Multumesc pentru vorbele frumoase. Se gasesc pe net foarte multe lucruri interesante si doar unele sunt alese sa le pun aici. Cat despre bere, cu cea mai mare placere:D Vom ajunge odata si odata la aceeasi masa si, sper eu, nu vom ajunge sub masa :)))

Johnny, nu e frumos sa faci din blogul meu un portal de anunturi. Pe bune, daca imi faci o caricatura s-ar putea sa ai parte de reclama mai multa decat sa lasi un comentariu off-topic aici 😀

Poate iti scriu si un articol daca imi place ce faci, dar nu mai lasa anunturi in comentarii. Nu e corect fata de ceilalti.

caricaturi portrete pe loc la invitati dvs de la Evenimente corporate gala premiilor si pentru colaboratori, parteneri, prieteni de famile .ca toti sa aiva o amitire cate o caricaturi portrete de la eveniment organizat de dvs si parteneri colaboratori .ca-toti sa primeasca din partea dvs cate o caricaturi,portrete color pe hartie speciala A2,A3,A4 daca e cazu caricaturi vor fi in rame pe loc la evenimente Organizat de dvs

* Congrese si conferinte,medicina, auto,turism,cultura arta ,festivaluri ,
* Seminarii, simpozioane, cursuri, programe de formare, work-shop-uri ,petreceri aniversari companii
* Team-building-uri, petreceri corporate, aniversari de companie
* Intilniri de afaceri, dineuri de afaceri, caricaturi portrete pe loc caricaturi vor fi si in rame speciale.
* Lansari de produse/servicii, sedinte de a face caricaturi portrete pe loc la invitati,clienti de la evenimente organizat de dvs
* Targuri, expozitii
* Concerte, festivalurii baluri conferinte toti invitati,clienti colaboratori parteneri prieteni de famile dvs sa aiva o amintire cate o caricaturi realizate pe loc la evenimente congrese lansari expoziti targuri de afaceri turism medicina sport auto medicina carte simpozionane si caricaturi grafica personalizate pentru firme media,turism medicina publicitare pliante publicitare reviste ziare calndare cutii afise caricaturi personalizate . mai multe de tali contact tel;0747980034 email; caricaturii@yahoo,com id de mess neagoe_caricaturistu .cu drag Gogu Neagoe caricaturist grafician