Categorii
Arhiva Infografice

Utilizări incredibile ale obiectelor obișnuite- infografic (oarecum)

Cred că o parte dintre noi ne mai aducem aminte de filmele cu MacGyver, un agent secret care știa să folosească tot felul de lucruri casnice pentru a crea capcane sau tot felul de aparate.

Filmele mai noi abordează folosirea gadgeturilor high-tech care știu să facă de toate. Și noi putem fi foarte inventivi în casele noastre și să rezolvăm problemele în moduri ingenioase. Nu mă refer aici la crearea de bombe sau capcane.

Este vorba de folosirea lucrurilor cum ar fi sarea sau pasta de dinți pentru a ne rezolva problemele casnice. De exemplu, dacă îți miros mâinile a usturoi, folosești pasta de dinți pentru a te spăla. Curat și frumos mirositor. Dacă îți tot scapă ciocanul din mână, atunci ia niște elastice și înfășoară-le pe mânerul ciocanului. Nu îl vei mai scăpa.

Poți folosi sarea și să dai pe partea interioară a geamurilor ca să nu mai înghețe iarna. Oțetul este numai bun să scapi de buruienile din fața casei iar, dacă vrei să nu mai fi invadat de furnici, atunci trasezi o linie cu creta prin zona pe unde intră ele. Filtrele de cafea sunt numai bune de curățat geamurile pentru că nu le zgârie iar oja e bună la lipit plicuri.

Vrei să afli mai multe? Citește din imaginea de mai jos. Deja ma simt ca un agent secret în propria mea bucătărie. Unele le știai, dar altele nu. Totuși , sunt sigur că, dacă ne întrebăm bunicile, ele ne vor face o listă chiar mai mare. Așa îmi aduc aminte că românul este un om plin de resurse, capabil și inventiv. In your face, MacGyver! Via [curiousread]
utilizari-ingenioase


7 răspunsuri la “Utilizări incredibile ale obiectelor obișnuite- infografic (oarecum)”

Utilizări incredibile ale obiectelor obișnuite- infografic (oarecum) - Ziarul toateBlogurile.rospune:

[…] Utilizări incredibile ale obiectelor obișnuite- infografic (oarecum) Tue Jan 11, 2011 0:02 am Cred că o parte dintre noi ne mai aducem aminte de filmele cu MacGyver, un agent secret care știa să folosească tot felul de lucruri casnice pentru a crea capcane sau tot felul de aparate. Filmele mai noi abordează folosirea gadgeturilor high-tech care știu să facă de toate. Și noi putem fi foarte inventivi în […] […]

Ai dreptate – romanul este inventiv. Destepti suntem, inventivi suntem, conducatori ne mai trebuie.

am o reteta prin care sa ne schimbam mandrii lideri: prindem bani de o sfoara si ii punem sa ii prinda in timp ce rulam cu masina la numai 40 km/h. or sa crape din cauza infractului :)))))

Haha, ce tare 😀 Da, într-adevăr, unele nu le știam. In your face, auzi :)) Funny.

Da, expresia aia e de la americani 😀 In your face spyboy :))

Uaaaaaiii, cate poti face cu pasta de dinti!!! Cine-ar fi zis…
Pacat ca nu mai ii sor-mea asa mica sa deseneze pe pereti, c-as sti ce am de facut:))
Super utile sfaturile 😀

Trebuie sa revin la lista asta cat de des pot . Si asa mai trec pe la articolele scrise din cand in cand. E intr-adevar foarte informativ graficul asta.:D