Categorii
Arhiva Infografice

O duminică… gânditoare

Așa-i că este destul de enervant să mergi la o întâlnire unde se discută „inteligent” și să nu știi măcar două-trei cuvinte despre unii dintre cei mai mari gânditori ai lumii?

Cum memoria mea se întinde „liniștit” până la două zile în urmă (și atât) un infografic în genul celui de mai jos nu poate fi decât un lucru îmbucurător. Ciudat este că, datorită faptului că am acces la internet (conexiune foarte bună, de altfel) nu îmi bat capul să țin minte prea multe pentru că știu că „e pe net” și că oricum am un bookmark pe undeva în browser. Trebuie să schimb tactica și să nu depind așa de mult de un bookmark.

Mai jos ai un infografic primit de la coolinfographics.com în care îi poți vedea la un loc pe cei mai mari gânditori ai lumii, împreună cu un minim de delatii. Bineînțeles că lista putea fi mult mai mare, dar și așa îți oferă o vedere de ansamblu. Lectură plăcută.

Și dacă ți-a fost mai greu să ții pasul cu infograficul de mai sus și ai ajuns la concluzia că este prea greu să înveți atât de multe lucruri atunci nu-i nimic. Important este să știi că îl găsești aici. Ca membru a Ligii Optimiștilor (apropo, există așa ceva?) îți pot spune că dacă îți place ceva foarte mult înveți pe nerăsuflate și nici nu vezi cum trece timpul.

Te invit să te delectezi cu măiestria sensului vieții exprimată într-un desen care îți arată ce înseamnă să fii optimist. Și dacă îmi spui că dacă ai vid absolut în pahar atunci este gol cu adevărat, te anunț că ești informat greșit. Cum vid absolut nu există (în sensul fizic, zic) paharul ar fi plin totuși cu energia reziduală care este prezentă peste tot în Univers. Enjoy. Via [neatorama.com].


Un răspuns la “O duminică… gânditoare”

[…] O duminică… gânditoare Sun Dec 12, 2010 11:07 am Așa-i că este destul de enervant să mergi la o întâlnire unde se discută “inteligent” și să nu știi măcar două-trei cuvinte despre unii dintre cei mai mari gânditori ai lumii? Cum memoria mea se întinde “liniștit” până la două zile în urmă (și atât) un infografic în genul celui de mai jos nu poate […] […]