Categorii
Arhiva Optimism

Iluzii 3D pe hârtie

Din seria desenelor sau picturilor care creează iluzia adâncimii (3D) nu puteam sa îl uit pe Fredo, din Santiago, Chile, un tânăr de numai 17 ani care are talentul unui geniu.

Cei de la Inquisitr mi-au trimis în mail articolul care îl prezintă pe acest artist în toata regula. El este specializat pe crearea unor desene pe hârtie care să creeze iluzia unor umbre sau a unor obiecte care, de fapt, ar sta pe colile de hârtie.

El mai are lucrarile publicate și pe devianart si a participat chiar și la expoziții ale materialelor sale. Fii uimit(ă) de ceea ce vei vedea:




Iată mai jos și un film demostrativ în care Fredo desenează o bilă și umbra acesteia. Efectul de final este foarte interesant. Dacă aș încerca cred că mi-ar ieși orice în afara unei bile cu umbra ei cu tot. Una este să ai o imagine in minte și alta este să o poți reproduce în desen.

Știi care este diferența dintre un artist și un om obișnuit? Îți zic eu: artistul poate transpune în realitate ceea ce își imaginează. Cel puțin, așa văd eu lucrurile.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=e21-pbT191I]


Un răspuns la “Iluzii 3D pe hârtie”

Tweets that mention Iluzii 3D pe hârtie « Tehnologie și optimism. Blogul. -- Topsy.comspune:

[…] This post was mentioned on Twitter by Cheta Manuel, Cheta Manuel. Cheta Manuel said: Iluzii 3D pe hârtie: http://wp.me/pYWxX-XI […]