Categorii
Arhiva Optimism

La mulți ani ROMÂNILOR!

La mulți ani de Ziua Națională a noastră, a tuturor românilor. Cine spune că România este „cumva” îl avertizez că face o greșeală. De ce? Pentru că România nu este o groapă de gunoi, ci este locuită de unii oameni cu caractere discutabile.

La cât de patriot sunt nici nu am știut de ce este închis tocmai azi la Poștă. Iată că am citit pe la ‘mnealui că azi e o zi fericită pentru tot românul. Da, 1 Decembrie este Sărbătoare Națională, dar și personală pentru că România este rezultatul unor sacrificii pe care le-au făcut străbunicii noștrii. Ei au murit pentru idealul acesta așa că noi nu avem dreptul să zicem că este o țară de nimic. România este și a fost întotdeauna ceva frumos.

Un comentariu răutăcios zice: „păcat că este locuită” și tind să cred că are dreptate. Miscellaneous a scris un articol sugestiv legat de mândria națională și îi dau dreptate în tot ceea ce a scris în Reminder.

Chiar dacă este greu Nechita Gabriel ne dă un mesaj interesant : Criza este o opțiune personală. Și el are dreptate. Ce atitudine avem noi față de ceea ce se întâmplă cu viața noastră? Avem curajul să sperăm la mai bine? Eu zic că DA.

Poți să vezi mai jos o mică piesă de istorie prin care îți poți da seama că treburile au mers către bine. Bineînțeles, filmul de mai jos este făcut dintr-o perpectivă generalistă, dar zice ceva: se poate și mai bine. Via [geeksaresexy.net]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jbkSRLYSojo&fs=1&hl=ro_RO]

Ca să termin tot într-o notă optimistă și umoristică te invit să te amuzi cu „deconspirarea” semnificației din spatele unor mesaje de pe tricouri. Corelând cu ceea ce vei vedea mai jos pot întreba: ce fel de om este acela care spune că România este bună de aruncat la gunoi? Nu spune asta câte ceva despre cel care zice acest lucru?

Eu zic că fiecare dintre noi avem datoria măcar să nu aruncăm cu gunoi în țara aceasta. Mi-am făcut un scop din a transmite mesajul optimist: române, se poate mai bine, fă ceva în direcția asta. Savurează semnificațiile umoristice ale mesajelor de pe tricourile de mai jos. Via [graphjam.memebase.com].


12 răspunsuri la “La mulți ani ROMÂNILOR!”

De acord, facem pentru Romania, o data, de doua, de noua, dar pana la urma vine vremea si ne intrebam: ea face ceva pentru noi sau face pe noi?
Merci frumos. 😉

Cu placere. Cred ca trebuie sa fim uniti cu totii impotriva elementelor care nu respecta bunul simt. eu vad ca Romania are o multime de mizerii care nu au ce cauta sa ne dea cu toporul in cap. Dar ce mai, La multi ani romanilor.

Imi place ca ai spus in articolul precedent, cel cu finalul de SuperBlog, ca ai invatat in urma acestui concurs sa iti recitesti articolele inainte de publicare, pentru a putea corecta anumite mici greseli. 🙂

[…] La mulți ani ROMÂNILOR! Wed Dec 01, 2010 13:20 pm La mulți ani de Ziua Națională a noatră, a tuturor românilor. Cine spune că România este “cumva” îl avertizez că face o greșeală. De ce? Pentru că România nu este o groapă de gunoi, ci este locuită de unii oameni cu caractere discutabile. La cât de patriot sunt nici nu am știut de ce este […] […]

Tweets that mention La mulți ani ROMÂNILOR! « Tehnologie și optimism -- Topsy.comspune:

[…] This post was mentioned on Twitter by Cheta Manuel, Cheta Manuel. Cheta Manuel said: La mulți ani ROMÂNILOR!: http://wp.me/pYWxX-PB […]

I am back.Acu op sa ma pot ocupa mai bine de ceea ce vreau sa trec in blog. Sunt muuulte lucruri despre care vreau sa scriu… Faine si mesajele 😀

Si eu care speram ca te vei sensibiliza si vei corecta prima propozitie din articol, bolduita chiar. Cred ca aveam asteptari un pic cam mari.

Mihai, te cred, ai vazut litera lipsa. Acum, zi-mi ai inteles mesajul articolului sau te-ai oprit la o litera lipsa!? Oamenii gresesc si nu sunt diferit. Nu cred ca e nevoie de ironii aruncate aiurea. Nici cei de la Realitatea sau Adevarul nu sunt perfecti si nu vezi atata caz. Asa ca, mersi ca mi-ai atras atentia de litera lipsa si te invit sa iti dai cu parerea si despre articol si ideea pe care o transmite. 😀