Categorii
Arhiva Optimism

Alaska, my hot love

Vrem ieftin, bun și să țină. De cele mai multe ori ceea ce căutăm primim și mai avem curajul de a ne mira de ce nu merg treburile. Vrei lucruri ieftine, mergi la piața de țigani și cumpără de acolo pantofi ieftini. Fii apoi pregătit să vezi ce zi „ieftină” ți-ai pregătit când îți pierzi talpa papucului după primii zece pași.

Perioada acesta nu este tocmai potrivită pentru românul nostru, care face febră musculară la ochi holbându-se în vitrinele șugubețe care îi zâmbesc ademenitor. Multe lucruri frumoase, utile chiar, și greu accesibile. Dă-i românului nostru un bolovan greu cât el și îl duce, dar nu se poate pune cu oarece prețuri care îl descalifică de la bun început.

Din fericire, Real Hypermarket are niște campanii interesante care pot ajuta în vremurile astea în care omul se uită la TV numai ca să mai uite de foame (ei, nu-i chiar așa, sper). Noua campanie are în atenția ei vânzarea de electrocasnice și electronice, din gama Alaska, la prețuri pentru toți.

Alaska are prețuri cu 20 – 30 % mai mici decât produsele de referință. Peste 60 de produse te așteptă să le adopți și să le oferi o funcție importantă în bucătărie. Dacă este criză nu înseamnă că bucătăria trebuie să stea goală. Electrocasnicele mici oferite te vor ține ocupat mereu și vei fi sigur că nu vei găti gânduri pentru că îți vor rămâne și bani pentru alimentele propriu-zise.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de acum a oamenilor Real oferă cafetiere, mixere, prăjitoare, aparate de preparat mancarea, cuptoare cu microunde și multe alte obiecte pentru bucătărie. Să nu mai zic că ei îți oferă și produse de încălzit, de îngrijire personală și altele, la prețuri accesibile.

Inițiativa este lăudabilă, mai ales că au mai venit în ajutorul nostru cu campania celor 300 de produse ieftine. Mă bucură că pot să îmi schimb câte ceva în bucătărie fără a trebui să fac post obligatoriu pentru a recupera niște bani. Nici nu era o vreme mai potrivită pentru a face o asemenea campanie. Oamenii nu mai aruncă banii pe geam ca înainte astfel că produsele Alaska îi vor determina să vină iar la cumpărături știind că se oferă obiecte mai ieftine cu 20 – 30%, de încredere, aspectuoase și, bineînțeles, utile.

Iată mai jos ce fel de produse mi-au stârnit interesul. Sunt bune, practice, frumoase și ieftine. Un fierbător, pentru că beau multe 3în1, un aparat de masaj pentru picioare, pentru că merg mult, și un mixer, nu știu pentru ce anume, dar îmi place. Verifică și tu și nu vei dezamăgit(ă).

Lista de produse este completă, deși mi-ar fi plăcut să văd și un aspirator mic, micuț care să țipe că vrea să se drogheze cu praf (obișnuit, desigur) cât cuprinde. Să nu uit șoferii care ar vrea și ei un aspirator micuț de mașină. S-au invetat mașini de spălat vase, dar de dimensiuni un pic mai mari decât un cuptor cu microunde? Ar fi o adiție interesantă la lista și așa destul de mare.

Per ansamblu, această marcă proprie Real este ca o briză binevenită și te invit să fii luat de val și să dai iama printre produsele Alaska. După cum bine vezi, Alaska nu este numai un tărâm îndepărtat și friguros, este chiar bucătătia ta iubăreață care te invită călduros să îți faci de cap cu rețetele. Ce preferi: mâncărurile rapide sau o ciorbă românească, de-a noastră?

Acest articol participă la concursul Superblog 2010, etapa 28.


3 răspunsuri la “Alaska, my hot love”

[…] Alaska, my hot love Fri Nov 12, 2010 12:06 pm Vrem ieftin, bun și să țină. De cele mai multe ori ceea ce căutăm primim și mai avem curajul de a ne mira de ce nu merg treburile. Vrei lucruri ieftine, mergi la piața de țigani și cumpără de acolo pantofi ieftini. Fii apoi pregătit să vezi ce zi “ieftină” ți-ai pregătit când îți pierzi […] […]

Da, cu cele 300 si ceva. Merge un pic de mate aici. 😀