Categorii
Arhiva Optimism

Impuls de moment! Mi-am propus să încerc o abordare nu tocmai nouă, dar diferită a articolului de astăzi. M-am întrebat dacă nu cumva, în lumea noastră sucită, trăim după valori care sunt cu susul în jos. Ce ar fi dacă titlul ar fi articolul în sine iar cuprinsul articolului să fie doar un decor? Nu cumva noi umblăm cu numele noastre la vedere, dar nu avem conținut? Propun să ieșim din lumea noastră și să ne reinventăm, să ne vedem „din afară”, să facem un exercițiu de imaginație și să vedem Universul cu alți ochi. Titlul acesta este dorința mea de a-mi arunca mintea în curtea imaginației și a frumosului. Nu sunt primul care are titlul de la articol așa de lung, dar nu mă tem să schimb un pic tiparul. Imaginația ne-a adus viitorul în brațe și va ajuta la devenirea noastră. Viața e o chestiune de alegere. Alegi să mergi pe drumuri bătătorite sau vrei să imaginezi drumuri noi? Ți-e teamă să nu fii văzut ca un om diferit? Oamenii mari nu au ajuns acolo pentru că s-au gândit la ce ar dori să facă. Au ajuns acolo pentru că au și pus în aplicare ceea ce au gândit. Mesaj către mine și tine: să ne uităm la premiu și să nu ne batem capul prea mult cu obstacolele. Pentru mai multe detalii citește conținutul articolului. Acesta este doar titlul.

cel-mai-lung-titlu


5 răspunsuri la “Impuls de moment! Mi-am propus să încerc o abordare nu tocmai nouă, dar diferită a articolului de astăzi. M-am întrebat dacă nu cumva, în lumea noastră sucită, trăim după valori care sunt cu susul în jos. Ce ar fi dacă titlul ar fi articolul în sine iar cuprinsul articolului să fie doar un decor? Nu cumva noi umblăm cu numele noastre la vedere, dar nu avem conținut? Propun să ieșim din lumea noastră și să ne reinventăm, să ne vedem „din afară”, să facem un exercițiu de imaginație și să vedem Universul cu alți ochi. Titlul acesta este dorința mea de a-mi arunca mintea în curtea imaginației și a frumosului. Nu sunt primul care are titlul de la articol așa de lung, dar nu mă tem să schimb un pic tiparul. Imaginația ne-a adus viitorul în brațe și va ajuta la devenirea noastră. Viața e o chestiune de alegere. Alegi să mergi pe drumuri bătătorite sau vrei să imaginezi drumuri noi? Ți-e teamă să nu fii văzut ca un om diferit? Oamenii mari nu au ajuns acolo pentru că s-au gândit la ce ar dori să facă. Au ajuns acolo pentru că au și pus în aplicare ceea ce au gândit. Mesaj către mine și tine: să ne uităm la premiu și să nu ne batem capul prea mult cu obstacolele. Pentru mai multe detalii citește conținutul articolului. Acesta este doar titlul.”

Impuls de moment! Mi-am propus să încerc o abordare nu tocmai nouă, dar diferită a articolului de astăzi. M-am întrebat dacă nu cumva, în lumea noastră sucită, trăim după valori care sunt cu sspune:

[…] Impuls de moment! Mi-am propus să încerc o abordare nu tocmai nouă, dar diferit&#259… Fri Nov 12, 2010 10:24 am ______________________________________________________________________ Vrei să primești cele mai noi știri de pe acest blog? Înscrie-te dând clic aici. —————————————————————————————————————————————- Filed under: Optimism […]

Multumesc. Mi-a venit idee si a trebuit sa o punc in aplicare. Mai am si eu idei din cand in cand. 😀

Nu stiu cat ar ajuta la bloguri, care esentialmente sunt articole care necesita un titlu – sinteza, dar in alte domenii ”tehnica” asta poate face minuni. Buna idee!