Categorii
Arhiva Optimism

Eu și moda

logo-tara-fashionAm scris de curând despre femei și modă și, într-un mod cu totul și cu totul interesant, am ajuns să scriu despre mine și modă. Mai mult decât atât, am ocazia de a vedea dacă știu să aleg niște haine potrivite pentru o femeie.

Pe cititorii mei îi întâmpin cu rugămintea de a mă corecta dacă greșesc ca să nu fiu lăsat în plop. Vorba aia, acum are loc revanșa pentru că în articolul precedent ziceam ca „dacă vrei să știi cât de mult contează moda pentru femei nu trebuie să le întrebi pe ele. Cel mai bine afli de la iubiții sau soții lor după numarul de ore petrecute prin magazinele de haine.” Am și fost apostrofat că umblu cu preconcepții. Nu pot decât să zic: mulțumesc pentru insight.

Ei bine, selecția de haine o voi face de la Tara Fashion și vreau să aleg ceva în ton cu toamna, să fie elegant, casual poate, dar care să transmită ideea de feminitate. Nimic nu este mai frumos decât o îmbrăcăminte care urmărește linia taliei și a corpului vreunei frumoase.

Nu mi-aș putea imagina o femeie fără haine tot timpul. Trebuie să fie un punct din care să incepi să lucrezi la apropierea fizică. Uită-te la Naked News și îți dai seama de ce hainele contează, mai ales cele alese cu gust.

Iată și selecția făcută de mine :

La încălțăminte am ales balerini model 2658-Colecție Unică (nu se văd, dar sunt acolo), pantaloni denim Tara model 10362, apoi o cămașă poplin Tara model 3281A și o vestă din blug și caro Tara model 7023.

Îmi plac pantalonii denim pentru că au modele discrete pe ei și că se mulează foarte bine pe talie. Cămașa cu un pic de decolteu știe ea ce arată, iar vesta am ales-o pentru că scoate în evidență talia și sânii. Oare cât de ușor se rup hainele astea? Nu de alta, dar poate îmi vin idei când este îmbrăcată cu ele…

Nu am putut lăsa sărmana femeie aproape dezbrăcată, mai ales că iarna ne bate la usi așa că am ales și un palton de toată frumusețea model 10683. Slick și de bun gust, aș zice.

Pot fi sigur că nu strică și o căciulă model 10636. Frumusețea trebuie arătată, dar iarna ajunge și un zâmbet aruncat de printre multele haine cu care am îmbrobodit-o. Am uitat ceva? Da, mai trebuie și o eșarfă model 10679A și meniul este complet. Căciula, lăsată pe o parte, aduce a ștrengăriță și nu mai trebuie decât să îmi facă cu ochiul și poza iese perfect.

Ei, și ca să nu fiu rău, am ales și accesorii atoate necesare cum ar fi o geantă model 10646 și un colier model 8004. Și nici nu îmi vine a crede că am scăpat chiar ieftin cu mai puțin de 950 de lei plătiți pentru întreaga selecție. Cred că am uitat lenjeria intimă, dar se descurcă ea.

Iată mai jos intreaga selectie de haine si accesorii aleasă. Eu zic că am nimerit-o destul de bine. După cum am mai zis, acolo unde se termină cunoștințele mele de informatică, încep cunoștințele ei de modă. Așa că a meritat să încerc să găsesc o selecție.

Cu asemenea echipament se poate duce mândră peste tot pe unde are nevoie, fără a-mi reproșa că îi este frig sau că rămâne dezbrăcată din întâmplare.

Acest articol participă la concursul Superblog 2010, etapa 24.


8 răspunsuri la “Eu și moda”

Hmmmm … :)) Tocmai pentru că vine iarna trebuia să-i pui ceva cizmulițe în picioare, nu balerini 😛 Asta e prima mea obiecție. A doua ar fi vesta aceea peste cămașă, culorile nu se potrivesc mai deloc, și nici forma cămășii cu vesta suprapusă. 😀
DAR, per total, nu-i rău. 🙂

Uitasem de cizmulitze. Nu ma pricep asa de bine, dar macar alea trebuia sa le iau in calcul. Multumesc de apreciere. Trebuie sa exersez mai mult cu moda asta. :))

Foarte dragut.
Viziteaza si magazin online haine femei nikydesign.ro, sigur vei gasi modele dragute. Nu au foarte multe modele dar eu ma imbrac foarte des de acolo si sunt foarte multumita

cum ai reusit sa capturezi imaginea modelului cu hainele pe el, pt ca eu nu pot, daca incerc cu Ctrl+S imi salveaza hainele dar nu apare modelul

Nope, nu faci asa. Cum am scris si la comentarii, dupa ce imbraci modelul apesi pe tastatura tasta PRTSCR (print screen), aia iti salveaza in memorie o imegine a ceea ce se vede pe monitor in secunda aia. Apoi deschizi Paint si apesi Ctrl +V si imaginea va aparea in Paint. De acolo te descurci. Simple as cake.

mersi, simplu intradevar, dar am gasit o solutie si mai simpla: Grabscreen.

Sau mai pt Chrome o extensie numita screen capture. Si aia e buna 🙂