Categorii
Arhiva Optimism

Păcălim văzul

street+artÎmi plac foarte mult lucrurile care la prima vedere par a fi ceva pentru ca apoi să fiu lăsat cu gura cască văzând că nu este așa cum am crezut. Arta iluziilor desenate pe stradă, pe case sau pe clădiri are efectul acesta asupra mea.

Nimic nu gâdilă mai mult mintea omului decât imaginile care te păcălesc la fiecare pas și cu fiecare detaliu. Onor artiștilor care știu să afacă asemenea picturi și desene. Mai jos poți vedea alte iluzii desenate pe străzi și trotuare din Germania. Pentru lista completă vizitează moillusions.com.

iluzie-strada-fluture

iluzie-cascada

ceas-pe-trotuar iluzie

iluzie-trotuar-covor-zburator

Și acum urmează încă o priecție pe clădire. Evenimentul a avut loc cu ocazia sărbătoririi a 600 de ani de la inaugurarea Ceasului Astronomic din Praga. Au fost folosite două proiectoare Christie 18K HD cu rezoluție combinată de 5000×1200 resolution. Via [boingboing.net].
proiectie-iluzie-pe-cladire


6 răspunsuri la “Păcălim văzul”

Mai si altele in stoc. Pacat ca nu ma pricep eu sa fac asa ceva, dar e bine ca le gasesc pe net si apoi le pun aici. Si asa e bine.

Am vazut clipul, foarte impresionant, sunt uimit de cat de bine au reusit acei oameni sa faca acele proiectii.

au lucrat cam patru luni la proiectiile alea. Iti dai seama ca daca ai si tehnica necesara ii lasi pe toti cu gra cascata. Mai am filme trecute la caitolul iluzii. pPoti da un search la iluzii. Destepti oamenii aia, in mod sigur.

Și eu știam multe din imaginile acestea ”iluzorii”, dar cu cât văd altele noi, cu cât apreciez mai mult talentul acestor oameni. 🙂

sunt inteligenti, artisiti si foarte hotarati. Dureaza mult pana faci asa ceva. Ce bine e ca ei fac lucrurile astea si noi ne bucuram de ele. 😛