Categorii
Arhiva Infografice

Despărțiri, mâncare și dominație mondială

Am bucuria de a-ți arăta ce mi-a mai venit în inbox. Este vorba de alte infografice, care mai de care mai ciudat și mai interesant.

Se pare că un grup de cercetători a avut prea mult timp pe cap și a făcut un studiu al statusurilor relatiilor. După citirea a 10 000 de statusuri care aveau legătură cu despărțiri au ajuns la graficul de mai jos. Nu îți plac graficele? Îți zic pe scurt: ai șanse mai mari să îți fie dați papucii în perioada sărbătorilor, de 1 aprilie, la începutul primăverii și in timpul verii. Via [inquisitr.com].
facebook-break-up-image

Când vine vorba de fast-food McDonald’s este pe primul loc în lume. 75% din vânzări sunt făcute pe spatele acelor clienți care vin de cel puțin zece ori pe lună și se pare că fosfatul de sodiu, prezent în detergenți, poate fi găsit și în cafelele de la fast-food. How do you take you coffee now? Information provided by: OnlineSchools.org Via [geeksaresexy.net].
fastfood-image-chart

Bine ai venit în viitor. Ne apropiem liniștit de 7 miliarde de oameni pe micuța noastră planetă. Nu îți fă probleme, studiile arată că planeta poate susține fără probleme peste 20 de miliarde de oameni. Dacă vrei să vezi ce efect avem prin neglijența colectivă atunci urmărește infograficul de mai jos. Totuși am o veste bună: sfărșitul lumii s-a amânat. Nu mai e în 2012. Peste 50 de ani e mai plauzibil.Via [upack.com].
numar total de oamnei pe glob


3 răspunsuri la “Despărțiri, mâncare și dominație mondială”

Tweets that mention Despărțiri, mâncare și dominație mondială « Tehnologie și optimism -- Topsy.comspune:

[…] This post was mentioned on Twitter by Stiinte Economice, Cheta Manuel. Cheta Manuel said: Despărțiri, mâncare și dominație mondială: http://wp.me/pYWxX-BR […]

Întotdeauna îmi plac infograficele tale, dar ultimul pare chiar îngrijorător …

Chiar este. Nu pun mereu ceea ce este super optimistic. Pun si lucruri care informeaza omul pentru a ne face pe toti constienti de anumite lucruri si pentru a fi informati. Chiar daca nu ne place ceea ce vedem. 😀 Mai sunt sanse de bine. 😛