Categorii
Arhiva Optimism

Bucurii și supărări

pisica-pictoritaAșa cum am văzut de curând uneori alegi să fii supărat sau nu. Sunt cazuri în care supărarea nu are niciun motiv obiectiv și este doar un moft de-al tău.

De ce zic că este o problemă de alegere? Pentru că dacă alegi partea bună a lucrurilor și lupți pentru o atitudine pozitivă vei avea parte de bucurie. Nu trebuie să aștepți ca cineva din jur să îți creeze acea stare de bine.

Și dacă preferi să fii mereu supărat. Se simte. Devine o atitudine și nu e defel în favoarea ta.

Fie că ai o bucurie sau o supărare este valabilă următoare vorbă: o bucurie împărțită cu prietenii se dublează, iar o supărare împărtășită se înjumătățește.

Dacă vrei să îți creezi o stare de bine urmărește câteva imagini cu cele mai apreciate animale de casă de peste tot, pisicile.

„Vrea careva puțină iubire?”
pisoi-iubaret

„Fac orice pentru ce este al meu”
pisoi-puscas

„Nu te sfii. Fă ce îți place!”
pisica-pictorita

„Don’t shoot. Me iz cute.”
pisoi-adorabil

„Lazy is the new sport!”
pisoi-gras
Te invit să urmărești și un filmuleț tradus de către un britanic. Este vorba de cearta dintre un printer si o pisica. Monologul este haios.

Sursele pozelor:sursa 1, sursa 2, sursa 3, sursa 4, sursa 5.


4 răspunsuri la “Bucurii și supărări”

[…] Bucurii și supărări Tue Nov 02, 2010 8:16 am Așa cum am văzut de curând uneori alegi să fii supărat sau nu. Sunt cazuri în care supărarea nu are niciun motiv obiectiv și este doar un moft de-al tău. De ce zic că este o problemă de alegere? Pentru că dacă alegi partea bună a lucrurilor și lupți pentru o atitudine pozitivă vei avea […] […]

Și eu sunt de-acord că dacă alegi să privești și partea bună, ai mai mult de câștigat. 🙂 Chiar cunosc o astfel de persoană care numai la rău se gândește, mă scoate din minți, și se mai și supără când îi arăt ”partea optimistă” :))
Drăguțe pozele.

Si mie imi plac cum fac oamenii astia poze animalelor de casa. Daca dai de cineva tot mereu suparat pune-l sa mearga pe margine de prapastie, sperie-l si apoi sa vezi cum ii vine optimismul la cap. :))