Categorii
Arhiva Prezentari

45 lecții de viață

Nu am inventat eu zicalele și nici măcar nu am inventat vreuna, dar recunosc un sfat bun primit și știu cum se simte o vorbă bună dată din inimă. Când am blocaje sau nu sunt lămurit cu mine însumi atunci apelez la cuvintele înțelepte care pot veni fie în scris, fie de la priteni care știu ce și când să zică.

Sunt sigur că sfaturile acestea le-ai mai primit sau auzit, dar poate într-o altă formă. Nu este niciodată greșit să recitești sau să revii la bunele sfaturi primite. Cine știe, poate suntem prea ocupați și uităm niște lucruri din vedere.

Te invit să citești cele 45 de zicale și să descarci fișierul pps dând clic pe linkul de sub prezentare. Autorul prezentării a uitat ceva? Dă-mi de știre.

Descarcă prezentarea 45 de lecții în viață.


Un răspuns la “45 lecții de viață”

[…] 45 lecții de viață Mon Oct 18, 2010 12:49 pm Nu am inventat eu zicalele și nici măcar nu am inventat vreuna, dar recunosc un sfat bun primit și știu cum se simte o vorbă bună dată din inimă. Când am blocaje sau nu sunt lămurit cu mine însumi atunci apelez la cuvintele înțelepte care pot veni fie în scris, fie de la priteni care […] […]