Categorii
Arhiva Optimism

Trei, și bune toate

Citind titlul sunt sigur ca bărbații s-au și gândit că prindea bine poligamia și pe la noi. Ei bine, nu prinde bine și nici nu sunt de acord cu oficializarea ei. În schimb, când vine vorba de servicii și produse, cu cât sunt mai multe cu atât mai bine. Cu ocazia aceasta mă poți numi poli-„orice”, dacă e vorba să am de-a face cu lucruri care îmi plac.

Ești familiarizat cu cuvântul „hoardă”? După ce dai o raită pe la Oktal.ro îți dai seama ce e aia o hoardă produse și servicii care pun la respect chiar și pretențiile celor mai imposibili oameni (aici am cam sărit catârul, dar prinzi ideea).

Nu vreau să scriu cât sunt ei de grozavi și nici să le dau cu toporul în cap (prea tare). Fiind profesioniști au avut grijă să își pună la punct cum trebuie secțiunea de servicii. Cele mai importante trei servicii, cu care te-am păcălit de ai ajuns la articolul acesta, sunt: livrare gratuită, posibilitatea de returnare în 30 de zile și modernul e-service.

Tot românul după gratuități

Da, Oktal îți permite să fii comod și să nu plătești transportul produselor luate de la ei, până pe data de 31 decembrie 2010. Să știi că ei nu se ocupă de livrări de pizza. Aia o găsești la celălalt număr. Ca să te bucuri de facilitatea asta trebuie să cumperi produse de minim 500 de lei și ei ți le trimit în maxim 3 zile, dacă ești din provincie, și maxim 2 zile, dacă ești mândru și nefericit bucureștean. De ce nefericit? Întreabă un bucureștean.

Trebuie totuși să știi că trebuie să te afli în aria de acoperire a celor cu care fac ei transportul. Detalii mai multe găsești dacă intri pe pagina corespunzătoare. Dacă nu ești în aria de acoperire plătești un leu pe kilometru în plus. Dacă cumperi de mai puțin de 500 de lei, asta e, plătești. Intră pe pagina cu livrare gratuită să vezi detaliile.

Ia-l și adu-l

Nu mulți români știu că pot duce înapoi produsul în termen de 10 zile. Protecția consumatorului o zice. Se pare că Oktal e darnic cu cumpărătorii de laptopuri și notebookuri. Ce iubesc faptul că limba română suportă de toate, ba chiar mă lasă să lovesc penal în Dex permitându-mi să inventez plurale de basm luând cuvinte englezești și adăugandu-le „uri” la sfârșit.

Și zic că este darnic pentru că îți permite să returnezi produsul chiar și în 30 de zile. Ei știu că în poză arată, poate, altfel, sau că nu se comportă cum te aștepți așa că, în caz că nu e cum ai vrut, îl aduci înapoi. Dar asta nu înseamnă că ai voie să joci ping-pong cu laptopul. Scapă-l de mai puține ori pe jos.

Altă linie fierbinte?

Nu, nu e în genul opt-nouă, nouă-opt și tot așa. Este vorba de garanția e-service pe care această firmă o oferă. În principiu, dacă ți se defectează un produs care e în garanție iei legătura cu ei și, dacă nu se poate rezolva telefonic problema, atunci un curier vine la tine acasă, ia produsul și îl duce la service-ul lor. Gratuit.

Nu mai trebuie să te duci tu până acolo. Nu mai pierzi o groază de timp și poate eviți și o eventuală pană la roata față dreapta. Totul se face simplu: intri pe website și completezi o cerere și apoi ești contactat de un membru al echipei. Pentru mai multe detalii intră la e-service. Totul e ușor si simplu cât ai zice pește-fript-și-o-bere-bună.

În concluzie părerea mea este că merită să ai o colaborare cu Oktal și să te bucuri de serviciile lor. Te invit chiar acum să arunci o privire pe websitul lor și apoi să revii și să te înfrupți cu noua mea caricatură.

Acest articol participa la concursul Superblog 2010, etapa 9. Mai jos am desertul pentru tine: o nouă caricatură facută la două noaptea. Simply enjoy brute style!
e-service-la-lucru-image


8 răspunsuri la “Trei, și bune toate”

[…] Trei, și bune toate Fri Oct 15, 2010 3:08 am Citind titlul sunt sigur ca bărbații s-au și gândit că prindea bine poligamia și pe la noi. Ei bine, nu prinde bine și nici nu sunt de acord cu oficializarea ei. În schimb, când vine vorba de servicii și produse, cu cât sunt mai multe cu atât mai bine. Cu ocazia aceasta mă poți numi […] […]

:))) Ai niște idei năstrușnice de caricaturi ! Într-un sens bun, normal.

Nu imi pot da in vileag secretul, dar implica multa munca pana ajung la idee. De acolo mai sunt niste ore pana termin treaba. Meri fain de apreciere. Bafta in continuare cu clasamentele.

Ei na, dar nu ți-am cerut detalii, făceam doar o apreciere. 🙂 Îmi dau seama că implică multă muncă, și tocmai de-asta te felicit, încerci să ne oferi și nouă câteva clipe de amuzament. 😀 Baftă și ție !

Multumesc din nou. Celelalte pe care le pun la categoria optimism, facute de altii, sunt mai tari, dar ma dau si eu rotund cu niste pixeli ici si colo. Apropos, faina abordarea de la articolul cu cititul.

Mersi fain. Uite ca si tu esti in top 20 si sigur urci pana la mine. Vezi? E bine ca ai continuat. Eu chiar vreau sa fiu in varf. 😀 Succes.