Categorii
Arhiva Infografice

Windows și somnul

Nu știu care e legătura dintre Windows și somn alta decât faptul că apar ca infografice în articolul acesta. Din seria infograficelor aflu de la cool infographics.com că prima versiune de Windows a apărut în 1985.

Prima versiune de Windows cu care m-am întâlnit a fost Win 95, dar m-am împiedicat și de Win 3.01, pe care rulam în vremuri vechi Qbasic și făceam simulări de fulgere. Ce vremuri frumoase erau acelea. Trebuia pur și simplu să te bucuri că exista interfața cu ferestre.

Al doilea infografic ne arată că girafele dorm numai 2 ore pe zi. Decât să ai parte numai de un asemenea somn mai bine te programezi la o hemoragie cerebrala dându-te cu capul de perete. Uimitoare rezultate. Ce îmi pare rău e că nu arată că dacă dormi pe jumătate în pat și pe jumatate aiurea ce fel de personalitate ai.

Cum dormi? Și nu îmi spune cu ochii închiși, pentru că am văzut și oameni care dorm cu ochii deschiși (de pildă, eu, la facultate).


3 răspunsuri la “Windows și somnul”

[…] Windows și somnul Fri Oct 15, 2010 22:44 pm Nu știu care e legătura dintre Windows și somn alta decât faptul că apar ca infografice în articolul acesta. Din seria infograficelor aflu de la cool infographics.com că prima versiune de Windows a apărut în 1985. Prima versiune de Windows cu care m-am întâlnit a fost Win 95, dar m-am împiedicat și de Win 3.01, […] […]

am si uitat in ce an a fost lansat os-ul de pe al meu laptop, hmmm au trecut 9 ani si inca este cel mai bun (din punctul meu de vedere!), cel putin pana se lanseaza chrome os.

Xp-ul a fost unul dintre cele mai puternice sisteme. Parerea mea. De vina a fost si faptul ca Microsoft are o politica agresiva si detine monopolul pe mai multe planuri. Dar nu m-as desparti de win7 pe care il am. Plus ca mi-am pus si desktop 3D de la Bumptop. E super.