Categorii
Arhiva Optimism

Vindem iluzii. Avem cumpărători?

john-pugh-bio-imageEi bine, te-am păcălit. Aici nu se vând iluzii, doar ai ocazia să vezi câteva exemple ce țin de munca fenomenală a unor oameni speciali.

Mă refer aici la John Pugh (imagine stânga), din California, SUA, care se ocupă de ‘trompe l’oeil’, adică de ‘arta de a păcăli ochiul’. De fapt, el face picturi care intră în domeniul iluziilor arhitecturale și le oferă o a treia dimensiune astfel încât creează un efect de imersiune, aproape hipnotic aș zice.

Picturile sunt atât de bine realizate încât le poți considera realitate. Multă muncă și dedicare suplimentează talentul ca să poți obține așa ceva. Degeaba ai talent dacă nu îl prelucrezi. Iar atunci când faci ceea ce îți place totul este mult mai simplu și mai plăcut. Trăiască arta. Fiind antitalent de la natură, nu pot decât să admir ceea ce fac alții în jurul meu.

Iată niște imagini să te convingi. Clic pe imagini pentru a vedea mai multe pe websitul urbantitan.com, de unde am primit știrea aceasta.

illusion image john pugh

3d-wall-art-by-john-pugh-image

amazing-trompe-loeil-3d-art-image

Fiecare pictură creează iluzia unei lumi cuprinse în acei pereți. Acest artist este recunoscut pe plan mondial și e mărturie vie a oamenilor de peste tot care au lucrat din greu să ajungă acolo unde sunt acum.

Mai jos te poți delecta cu o nouă iluzie proiectată pe clădiri. Este un filmuleț frumușel primit de la Geeksaresexy.net.


3 răspunsuri la “Vindem iluzii. Avem cumpărători?”

tipul are o pasiune pentru a sparge ziduri insa creaza ceva unic

La prima imagine de sus chiar si femeia este desenata. Nu mi-am dat seama din prima. Omul stie ce face, asa e.

[…] Vindem iluzii. Avem cumpărători? Tue Oct 12, 2010 11:45 am Ei bine, te-am păcălit. Aici nu se vând iluzii, doar ai ocazia să vezi câteva exemple ce țin de munca fenomenală a unor oameni speciali. Mă refer aici la John Pugh (imagine stânga), din California, SUA, care se ocupă de ‘trompe l’oeil’, adică de ‘arta de a păcăli ochiul’. De fapt, el face picturi care […] […]