Categorii
Arhiva Prezentari

Doar o secundă

doar-o-secunda-image-tehnologieSunt cazuri în viață în care o reacție de o fracțiune de secundă îți poate schimba radical viitorul, în bine sau rău. Se spune că dacă ești cinci minute deștept atunci prinzi momentul potrivit și reușești să îți rezolvi problemele.

Cel mai interesant este că destul de mulți oameni din cei care vor să prindă acele cinci minute sau acea fracțiune de secundă nu își dau seama că ele nu cad senin din cer. Trebuie să ai în minte scopul tău, să te preocupi zi de zi de acea problemă, să cauți, să fii atent, ba chiar să simți ceea ce cauți si atunci când apar acele cinci minute poți fi sigur că le vei vedea.

Fără muncă nu ajungi unde vrei. Există desigur și scurtăturile, dar ții neapărat să pui o pată peste visul tău? Îmi place ce zicea cineva, în vremuri vechi poate : „nu fă ceva de care să îți fie rușine să povestești la bătrânețe”.

Acestea fiind zise admiră fracțiunile de secundă care i-au făcut pe unii oameni celebri. Oare oamenii au mai multe ocazii gen „cinci minute deștepte” în viață?

Descarcă prezentarea Doar o secundă.


5 răspunsuri la “Doar o secundă”

[…] Doar o secundă Mon Oct 11, 2010 18:22 pm Sunt cazuri în viață în care o reacție de o fracțiune de secundă îți poate schimba radical viitorul, în bine sau rău. Se spune că dacă ești cinci minute deștept atunci prinzi momentul potrivit și reușești să îți rezolvi problemele. Cel mai interesant este că destul de mulți oameni din cei care vor să prindă […] […]

Trebuie sa fii mereu destept si mereu atent. E greu, ratezi cat cuprinde, insa amorteala, lenea, neatentia sistemica sunt calea sigura catre nimic.
Pata pe vis, ce mishto, dar daca visurile sunt scurtaturi?

Tare intrebarea. Scurtaturi catre ce? Daca visul cuiva este sa foloseasca scurtaturi (nu m-am exprimat explicit ca acele scurtaturi sunt metode contestabile de a indeplini un scop) atunci omul respectiv nu are visuri. Si nici o finalitate. Obtine ce vrea si nu isi poate permite sa zica ca a ajuns acolo prin forte proprii.

Intra-adevar viata e o lupta continua…Dar daca ai pentru ce sa lupti nu ti se mai pare asa de greu. Atata timp cat ai viata, ai sanse sa o iei de la capat ori de cate ori vrei. Totul depinde de tine, ce iti faci, iti faci cu mana ta…Mai rau este atunci cand trebuie sa o iei de la capat pt ca ceva urat s-a intamplat, care nu a depins de tine, te-a influentat si astfel trebuie sa o iei de la capat si…iti este cam greu sa uiti totul.

Perfect de acord. Dar tre sa fim ca in articolul despre nemernici cutezatori. Sa fim oarecum rai cu noi si sa nu ne lasam.