Categorii
Arhiva Optimism

Cuțite pentru orice ocazie

cutite-pentru-orice-ocazieDacă întrebi pe cineva de ce ar trebui să se scrie despre cuțite nu aș ști să îți răspundă pe loc. Tot ce știu oamenii e că cuțitele taie și atât. Cel mai interesant este ce taie acele cuțite.

Înainte de a vorbi despre campania bombă de la Real Hypermarket, numită „Cuțite fără egal”, am să îți arăt la ce sunt cu adevarat bune cuțitele.

Românii știu foarte bine bine ce înseamnă următoarele: a tăia macaroana, a-i tăia elanul, a-i tăia salariul, a tăia frunze la câini, a tăia curentul (se întâmplă des) și a face după cum îi taie capul.

Iată mai jos niște situații în care cuțitul este util:
utite-bune-de-tot-tehnologie-image

Dar trebuie să ne gândim că totuși cuțitele au fost făcute pentru a ne ajuta la bucătărie. Așa că cei de la Real au dreptate când fac o campanie mare pentru a ne pune în brațe cele mai bune cuțite Thomas Rosenthal. Poți fie să le cumperi, fie să le iei la reducere participând în această campanie în care primești un punct pentru cumpărarea unor produse în valoare de 40 de lei. La 20 de puncte ai reducere de 70% la prețul cuțitelor.

Îmi place designul cuțitelor. E așa de îmbietor… Nu te gândi la rele. Orice bucătărie are nevoie de cuțite care să arate bine și care să te ajute cu tot felul de treburi, de la tăierea legumelor până la tăierea cărnii sau oaselor. Dacă vrei să ai bucătărie profesionistă atunci cuțitele Thomas Rosenthal de la Real te așteaptă.

Acest articol participă la concursul Superblog 2010, etapa 4.


2 răspunsuri la “Cuțite pentru orice ocazie”

[…] Cuțite pentru orice ocazie Fri Oct 08, 2010 12:48 pm Dacă întrebi pe cineva de ce ar trebui să se scrie despre cuțite nu aș ști să îți răspundă pe loc. Tot ce știu oamenii e că cuțitele taie și atât. Cel mai interesant este ce taie acele cuțite. Înainte de a vorbi despre campania bombă de la Real Hypermarket, numită “Cuțite fără egal”, am […] […]